Κερδίστε προσκλήσεις και ζήστε την περιπέτεια με τους Άγγελους του Τσάρλι

aggeloi-toy-tsarli
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Εξαφασφαλίσαμε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο Αθήναιον (μετρό Αμπελόκηποι) στις 19:30. Διεκδικήστε τις στον facebook διαγωνισμό.

H κωμικός και για δεύτερη φορά σκηνοθέτιδα Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) κρατάει τα ηνία της επόμενης γενιάς των ατρόμητων Αγγέλων του Τσάρλι  αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία και το σενάριο. Στο τολμηρό αυτό εγχείρημα η Kristen Stewart (Twilight), η Naomi Scott (Aladdin) και η νεοφερμένη Ella Balinska δίνουν σάρκα και οστά στους Αγγέλους του Τσάρλι σε μία απολαυστική, διασκεδαστική και, όπως είναι αναμενόμενο, καταιγιστική περιπέτεια. Μεταμφιέσεις, εξωτικά μέρη, ανατροπές, χιούμορ, γυναικεία αλληλεγγύη, εντυπωσιακές σκηνές δράσης και ειδικά για την ταινία τραγούδια της Ariana Grande ντύνουν το νέο αυτό κεφάλαιο της θρυλικής ομάδας.

Το επόμενο μέρος της αγαπημένης σειράς εγκαινιάζει την ύπαρξη όχι ενός, αλλά πολλών Bosley, τους οποίους υποδύονται διαφορετικοί ηθοποιοί. Έτσι, το κοινό θα απολαύσει τους Djimon Hounsou (Blood Diamond) και Patrick Stewart (Logan), αλλά και την ίδια την Elizabeth Banks στον ρόλο κλειδί του μεσολαβητή ανάμεσα στους Αγγέλους και τον μυστηριώδη Τσάρλι.

Οι περίφημοι Άγγελοι του Τσάρλι συνεχίζουν να δουλεύουν για τον μυστηριώδη κύριο Charles Townsend, του οποίου το ιδιωτικό πρακτορείο ερευνών έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως. Έχοντας συγκεντρώσει τις πιο έξυπνες, πιο γενναίες και εξαιρετικά εκπαιδευμένες γυναίκες ανά τον κόσμο, τώρα υπάρχουν διάφορες ομάδες Αγγέλων καθοδηγούμενες από διαφορετικά αφεντικά στις πιο απαιτητικές αποστολές.

Διάρκεια: 118'
21 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

Παραλειπόμενα

-Στην πρώτη σκηνή της ταινίας, η Kristen Stewart, που αποδεικνύεται ο χαμαιλέοντας της ομάδας, εμφανίζεται με ξανθιά περούκα, ροζ φόρεμα, ροζ κραγιόν και ροζ νύχια στα πρότυπα της Μπάρμπι. Έχει εντελώς κοριτσίστικη εμφάνιση με αποτέλεσμα η μεταμόρφωση σε φονικό πράκτορα να μείνει αξέχαστη.

-Οι τρεις πρωταγωνίστριες κλήθηκαν να παίξουν οι ίδιες σε όσες περισσότερες επικίνδυνες σκηνές γινόταν. Η πιο προετοιμασμένη για τις δοκιμασίες ήταν η Ella Balinska που έχει κάνει πολεμικές τέχνες εντατικά στο παρελθόν.

-Πηγή έμπνευσης για τις σκηνές μάχης ήταν οι χορογραφίες μπαλέτου και του Cirque du Soleil, αλλά και οι χορευτικές φιγούρες του αλησμόνητου Fred Astaire.

-Η ταινία γυρίστηκε σε διαφορετικά μέρη του κόσμου, όπως την Κωνσταντινούπολη και διαφορετικά μέρη στη Γερμανία.

-Το περίφημο Townsend Agency στεγάστηκε σε ένα παλιό εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας στο Βερολίνο, το οποίο ανακαινίστηκε για τις ανάγκες της ταινίας. Το όλο εγχείρημα έπρεπε να γίνει σε πέντε μέρες.

-Η σούπερσταρ Ariana Grande έγραψε πέντε τραγούδια για την ταινία. Ανάμεσα τους και το Don’t Call Me Angel για το οποίο συνεργάστηκε με τις Miley Cyrus  και Lana Del Rey. Είναι η πρώτη φορά που γράφει τραγούδια για τον κινηματογράφο.