Ο Nicolas Cage θα ενσαρκώσει τον Nicolas Cage σε μια ταινία για τον Nicolas Cage

nicolas-cage
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το «Unbearable Weight of Massive Talent» θα παρουσιάσει μια ακραία και σατιρική εκδοχή του Αμερικάνου ηθοποιού από την δεκαετία του 1990.

Ο Nicolas Cage φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να ενσαρκώσει μια «ακραία» εκδοχή του εαυτού του σε μια ταινία όπου προσπαθεί να κερδίσει τον ρόλο σε ένα έργο που θα σκηνοθετήσει ο Quentin Tarantino. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο τίτλος της ταινίας είναι «Unbearable Weight of Talent» και το σενάριο φέρει την υπογραφή των Tom Gormican και Kevin Etten, με τον πρώτο να είναι υποψήφιος για την σκηνοθεσία.

Το άρθρο αναφέρει πως στην ταινία ο «κανονικός» Cage συναντά μια εγωιστική εκδοχή του εαυτού από την δεκαετία του 1990, ο οποίος τον κοροϊδεύει για την πτώση στην καριέρα του και για τις πολλές ταινίες χαμηλού μπάτζετ/ποιότητας που έχει γυρίσει τα τελευταία χρόνια.

REX/Shutterstock / Stacey Newman

Παράλληλα ο χαρακτήρας του Cage επιχειρεί να διαχειριστεί τα μεγάλα χρέη του και συμφωνεί να παραστεί στα γενέθλια ενός Μεξικάνου μεγαλέμπορα ναρκωτικών, ο οποίος τυχαίνει να είναι μεγάλος θαυμαστής του και θέλει να του δείξει ένα σενάριο. Μέσα σε όλο αυτά, ο Cage προσπαθεί να κάνει χαρούμενη την έφηβη κόρη του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το σενάριο της ταινίας έχει μια έντονη σατιρική και αυτοαναφορική διάθεση, θυμίζοντας αρκετά αντίστοιχες ταινίες όπως το «Στο μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς» με τον John Malcovich και το «JCVD» με τον Jean-Claude Van Damme, αλλά και το πρόσφατο reboot του «90210».