Σε συζητήσεις Frank Miller και Robert Rodriguez για τηλεοπτική μεταφορά του «Sin City»

sin-city
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Παραμένει άγνωστο εάν η νέα τηλεοπτική σειρά θα συνδέεται με τις δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2005 και 2014.

Ο δημιουργός του «Sin City» Frank Miller φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Legendary για μια νέα τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο πολυβραβευμένο graphic novel, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Robert Rodriguez, τον σκηνοθέτη των δύο κινηματογραφικών μεταφορών.

Το Deadline αναφέρει πως οι Miller και Rodriguez θα έχουν ρόλο εκτελεστικού παραγωγού στην σειρά, ενώ στα σχέδια της Legendary υπάρχει και μια animated σειρά που θα λειτουργεί ως πρίκουελ στην κεντρική ιστορία του πρωτότυπου κόμικ. Το άρθρο συμπληρώνει πως οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για μια σεζόν και πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση διανομέα.

Οι ενέργειες για μια τηλεοπτική μεταφορά του «Sin City» είχαν ξεκινήσει το 2017 με τον παραγωγό του «The Walking Dead» Glen Mazarra να βρίσκεται επικεφαλής της παραγωγής. Τελικά όμως τα σχέδια ναυάγησαν λόγω του σκανδάλου Weinstein, καθώς τα δικαιώματα μεταφοράς του κόμικ ανήκαν στην εταιρεία των Weinstein, ενώ ο Harvey Weinstein θα είχε ρόλο παραγωγού.

Μετά την πτώχευση της εταιρείας των Weinstein, ο Miller επανάκτησε τα δικαιώματα των τηλεοπτικών και κινηματογραφικών μεταφορών του «Sin City». Δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν ο Mazarra εμπλέκεται στην νέα παραγωγή ή εάν η νέα σειρά θα συνδέεται με τις δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2005 και το 2014.