Η Jennifer Lopez γύρισε το «Επικίνδυνες Κυρίες» αμισθί

Jennifer-lopez Rob Latour
ΤΡΙΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Όπως η Jenny From The Block, κάνω αυτό που αγαπώ» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός για την συμμετοχή της στην δραματική ταινία.

Το «Επικίνδυνες Κυρίες» που σκηνοθέτησε η Lorene Scafaria έχει αποσπάσει θερμές κριτικές, με την ερμηνεία της Jennifer Lopez στον ρόλο της Ramona Vega να ξεχωρίζει. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, δεν πληρώθηκε για την συμμετοχή της στην δραματική ταινία.

«Δεν πληρώθηκα πολλά για το “Επικίνδυνες Κυρίες”. Το έκανα δωρεάν και ήμουν παραγωγός. Όπως η Jenny From The Block, κάνω αυτό που αγαπώ» δήλωσε χαρακτηριστικά η Jennifer Lopez στην συνέντευξη της για το GQ. Το περιοδικό σημειώνει πως αν και η Lopez δεν έλαβε κάποια αμοιβή ως ηθοποιός, λογικά θα εισπράξει ένα ποσοστό των κερδών ως παραγωγός

Η δραματική ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας εργαζομένων σε στριπτιτζάδικο που βάζουν στο στόχαστρο τους πλούσιους επενδυτές της Wall Street. Δίπλα στην Lopez εμφανίζονται οι Constance Wu, Lili Reinhart, Cardi B και Lizzo, μεταξύ άλλων. Το «Επικίνδυνες Κυρίες» έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις σε κριτικούς και κοινό και θεωρείται πως θα βρεθεί υποψήφιο στα φετινά Όσκαρ.

«Στις ταινίες που εξετάζω τώρα, δεν ψάχνω μόνο για ενδιαφέροντες και πολυδιάστατους χαρακτήρες – όπως είναι πραγματικά η Ramona – αλλά κάτι που έχει να πει να κάτι για το τι συμβαίνει στον πολιτισμό. Η όλη ιδέα των ανθρώπων της Wall Street με ενδιέφερε. Αυτές οι κοπέλες τους κλέβουν, αλλά αυτοί οι τύποι κλέβουν τους πάντες!» τόνισε η Lopez.

Κλείνοντας την συνέντευξη της, η πρωταγωνίστρια της ταινίας εξήγησε πως «αυτό που λέει για τον κόσμο, τους άνδρες, τις γυναίκες και τους ρόλους τω φύλων – όλα αυτά με έκαναν να νιώσω πως θα ήταν μια ενδιαφέρουσα ταινία, σε αντίθεση μια άλλη μια ταινία για έναν χαρακτήρα».