Τα «Φιλαράκια» βγαίνουν στο σφυρί

friends
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Δεκέμβριο ξεκινά μια δημοπρασία με πολλά από τα αντικείμενα που εμφανίστηκαν στα επεισόδια της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς.

Φέτος συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την πρεμιέρα του εμβληματικού sitcom, «Τα φιλαράκια», από τη συχνότητα του NBC και η τηλεοπτική σειρά παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Μετά από χρόνια φημών και διαψεύσεων μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξει και ένα reunion της θρυλικής παρέας.

Μέχρι όμως να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, οι οπαδοί της σειράς μπορούν να αποκτήσουν ένα από τα props (ή πιστά αντίγραφά τους) που εμφανίστηκαν στα επεισόδια, σε μια δημοπρασία που θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της δημοπρασίας.

NBC

Ανάμεσα στα αντικείμενα είναι ένα αντίγραφο της αποκριάτικης στολής αρμαντίλο που φόρεσε ο Ross (David Schwimmer), που έχει εκτιμηθεί στις 10.000 με 15.000 δολάρια, ένα αντίγραφο του πορτοκαλί καναπέ από το Central Perk (6.000 με 8.000 δολάρια), το ξύλινο κανόε με τα κουπιά (4.000 με 6.000 δολάρια) των Joey (Matt LeBlanc) και Chandler (Matthew Perry), ένα χαβανέζικο φόρεμα (3.000 με 5.000 δολάρια) της Rachel (Jennifer Aniston) και ένα αντίγραφο της κορνίζας στην πόρτα του διαμερίσματος της παρέας (2.000 με 3.000 δολάρια).

Τα έσοδα από την δημοπρασία που διοργανώνουν η Warner Bros. Television και ο οίκος δημοπρασιών Prop Store θα ενισχύσουν την φιλανθρωπική οργάνωση The Trevor Project, η οποία βοηθά στην πρόληψη αυτοκτονιών και διαχείρισης κρίσεων σε νεαρά ΛΟΑΤΚΙ άτομα.