Henry Cavill: «Είμαι ακόμα ο Superman»

superman
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Βρετανός ηθοποιός ισχυρίζεται πως δεν έχει παρατήσει τον ρόλο του υπερήρωα της DC και αποκάλυψε πως έχει πολλά να δώσει ακόμα.

Την περασμένη χρονιά η Warner αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά της σχετικά με το κινηματογραφικό σύμπαν με τους ήρωες της DC Comics, καθώς το «Justice League» δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες κοινού και κριτικών. Εν τέλει, ο Ben Affleck αποφάσισε να αποσυρθεί από τον ρόλο του Batman, με τον Robert Pattinson να τον διαδέχεται, ενώ ο Henry Cavill αποφάσισε να κρεμάσει την κάπα του Superman.

Όπως φαίνεται, όμως, ο Βρετανός ηθοποιός δεν έχει σπάσει το συμβόλαιό του με την Warner και θα συνεχίσει να ερμηνεύει τον ρόλο του Superman. «Η κάπα είναι στην ντουλάπα, είναι ακόμα δικιά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Cavill σε μια νέα εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Men’s Health.

«Δεν θα κάτσω ήσυχος στο σκοτάδι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά. Δεν έχω παρατήσει τον ρόλο. Έχω πολλά ακόμα να δώσω στον Superman. Υπάρχουν πολλές ιστορίες. Πολλά μεγάλα και πραγματικά βάθη στην ειλικρίνεια του χαρακτήρα που θέλω να εξερευνήσω. Θέλω να αντικατοπτρίσω τα κόμικ. Είναι σημαντικό για μένα», συμπλήρωσε ο Cavill, προσθέτοντας πως χρειάζεται «να απονεμηθεί πολλή δικαιοσύνη» στον Superman.

Με την Warner πλέον να επικεντρώνεται σε παραγωγές με μικρότερο ρίσκο με χαρακτήρες που έχουν απήχηση στο κοινό – όπως τον «Joker» του Todd Phillips και το «Birds Of Prey» της Cathy Yan – το μέλλον του Cavill στον ρόλο δεν είναι όσο ξεκάθαρο αφήνει να εννοηθεί ο 36χρονος ηθοποιός.

Άλλωστε η απροθυμία του να ξυρίσει το μουστάκι που είχε αφήσει για το «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση» ώστε να επιστρέψει για τα επιπρόσθετα γυρίσματα του «Justice League» κόστισε ακριβά στην Warner - περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια ώστε να αφαιρεθεί ψηφιακά για τις σκηνές που γύρισε ο Joss Whedon μετά την αποχώρηση του Zack Snyder από την σκηνοθεσία της παραγωγής.