Υπάρχει εναλλακτικό φινάλε στο «Game Of Thrones», αλλά μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ

game-of-thrones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Kristofer Hivju αποκάλυψε πως γυρίστηκε ένα εναλλακτικό και «διασκεδαστικό» τέλος στη σειρά που δίχασε τους θεατές.

Το φινάλε του «Game Of Thrones» μπορεί να έσπασε πολλά ρεκόρ τηλεθέασης, όμως οι ανατροπές και η εξέλιξη της πλοκής δυσαρέστησε μια ηχηρή μερίδα οπαδών της σειράς του HBO, οι οποίοι μάλιστα απαίτησαν να γυριστούν εκ νέου τα επεισόδια του όγδοου κύκλου. Παρά τις διαμαρτυρίες, οι παραγωγοί και συντελεστές της επικής σειράς φαντασίας ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Στην πραγματικότητα όμως, το αίτημα των δυσαρεστημένων οπαδών του «Game Of Thrones» μπορεί να έχει ήδη εκπληρωθεί, εν μέρει, αφού όπως έγινε γνωστό από πρόσφατες δηλώσεις των ηθοποιών της σειράς, είχε γυριστεί ένα εναλλακτικό φινάλε. Το μόνο πρόβλημα είναι όμως πως το εναλλακτικό τέλος μάλλον δεν θα γίνει ποτέ διαθέσιμο.

Πιο συγκεκριμένα, το Metro αναφέρει πως ο Kristofer Hivju (που ενσάρκωσε τον Tormund Giantsbane) βρέθηκε σε μια εκδήλωση για το «Game Of Thrones» με τους συμπρωταγωνιστές τους Gemma Whelan (Yara Greyjoy) και Isaac Hempstead Wright (Bran Stark). «Λοιπόν, γυρίσαμε ένα εναλλακτικό τέλος. Ήταν κυρίως για πλάκα, αλλά δεν ξέρω εάν επιτρέπεται να σας μιλήσω για αυτό» δήλωσε ο Νορβηγός ηθοποιός.

Όταν το κοινό προσπάθησε να εκμαιεύσει περισσότερα στοιχεία ρωτώντας για τους χαρακτήρες που συμμετείχαν στις σκηνές που γυρίστηκαν, ο Hivju ήταν ανένδοτος και απάντησε γελώντας πως δεν θα αποκαλύψει περισσότερα και τονίζοντας πως το εναλλακτικό τέλος ήταν «διασκεδαστικό». Το box set του όγδοου κύκλου του «Game Of Thrones» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο, οπότε μένει να φανεί εάν το HBO θα συμπεριλάβει το εναλλακτικό τέλος ως bonus feature.