Ο Robert Pattinson διάβαζε κριτικές σε sex shop για να περνάει την ώρα του

robert-pattinson Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο νέος Batman βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο για να χαλαρώνει στα γυρίσματα της νέας ατμοσφαιρκής ταινίας τρόμου του Robert Eggers.

Τα γυρίσματα μιας ταινίας μπορεί να είναι μια εξαιρετικά κουραστική διαδικασία για ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συνεργείο – τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά. Αναπόφευκτα λοιπόν όσοι εργάζονται σε δύσκολες παραγωγές βρίσκουν τρόπους να ξεδώσουν για να χαλαρώσουν. Για τον Robert Pattinson που πρωταγωνιστεί στον «Φάρο» του Robert Eggers, η λύση ήταν οι κριτικές για τα sex shop του χωριού όπου έγιναν τα γυρίσματα.

Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον ηθοποιό στην εμφάνισή του στην βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Seth Meyers την περασμένη Τρίτη. Ο Pattinson εξήγησε πως τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε ένα μικρό παραθαλάσσιο χωριό στη Νέα Σκωτία του Καναδά.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχαν πολλοί μόνιμοι κάτοικοι, τα δύο sex shops του χωριού είχαν τακτικούς πελάτες και πολλές «ενδιαφέρουσες» κριτικές στο Yelp.

Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, έμαθε για την ύπαρξη των δύο sex shops κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όταν διάβαζε κριτικές στην πλατφόρμα του Yelp για την ευρύτερη περιοχή. Ο μεγάλος αριθμός των κριτικών για τα δύο καταστήματα ερωτικών ειδών τού έκανε εντύπωση, αφού το χωριό είχε περίπου 400 κατοίκους.

Αργότερα, όταν ο Pattinson προσπάθησε να ξαναβρεί τις κριτικές για να προετοιμαστεί για τη συνέντευξή του, διαπίστωσε πως είχαν πλέον κατέβει από την πλατφόρμα κριτικών, ενώ ελάχιστοι έχουν κάνει check-in στα δύο sex shop μέσω Facebook.