Παραγωγός του «Bohemian Rhapsody» ετοιμάζει ταινία για τον Michael Jackson

michael-Jackson Ilpo Musto
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το σενάριο της βιογραφικής ταινίας θα εξετάζει όλη τη ζωή και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο «Βασιλιάς της Pop».

Η ζωή του Michael Jackson θα μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη από τον παραγωγού του «Bohemian Rhapsody», Graham King, ο οποίος φέρεται να έχει έρθει συμφωνία με της οικογένεια του «Βασιλιά της Pop» για τα σχετικά δικαιώματα. Σύμφωνα με το Deadline ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ John Logan έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο.

Fotos International/REX/Shutterstock

Το σχετικό άρθρο αναφέρει πως η ταινία δεν θα ωραιοποιήσει την ζωή του Michael Jackson, όμως δεδομένων των αντιδράσεων για το πρόσφατο ντοκιμαντέρ του Dan Reed, μένει να φανεί κατά πόσο η σεξουαλικότητα του Αμερικάνου μουσικού θα εξεταστεί στο σενάριο. Μια από τις επικρίσεις άλλωστε για το «Bohemian Rhapsody» ήταν το γεγονός ότι οι αναφορές στην ερωτική ζωή του Freddie Mercury ήταν επιφανειακές.

REX/Shutterstock

Η ταινία θα καλύπτει όλη την ζωή του Jackson, από το πώς έγινε αστέρας σε παιδική ηλικία με τους Jackson Five και μετέπειτα  παγκόσμιο είδωλο ως σόλο καλλιτέχνης, μέχρι τον ξαφνικό θάνατο του το 2009 στην ηλικία των 50 ετών. Το άρθρο του Deadline τονίζει πως θα παρουσιαστούν τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο εκκεντρικός χαρακτήρας, καθώς και πώς διαχειρίστηκε τις κατηγορίες ανάρμοστης συμπεριφοράς και σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετώπισε όσο ζούσε.