Έτοιμος να ξεκινήσει οικογένεια δηλώνει ο Chris Evans

chris-evans
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας εξήγησε πως ο σκύλος του γέμισε την καρδιά του με συμπόνια και δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Ο Chris Evans πρόσφατα αποχαιρέτησε τον ρόλο του Captain American στην μεγάλη οθόνη και πλέον δηλώνει έτοιμος να αναλάβει έναν άλλο, αυτόν του συζύγου και πατέρα στην πραγματική ζωή. Ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε την θέληση του να ξεκινήσει την δική του οικογένεια. Παρά το γεγονός ότι ο Evans είναι εργένης, πρόσφατα αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον σκύλο του και πως αυτό τον έχει επηρεάσει.

«Τα σκυλιά είναι απλά τόσο καλά και αγνά. Μια παράξενη, μικρή πόρτα ανοίγει μέσα σου σε ένα νέο επίπεδο συμπόνιας κατά έναν περίεργο τρόπο – είναι η συμπόνια που διεισδύει σε τόσες πολλές πτυχές της ζωής σου. Νομίζω πως ανοίγει όπως φαντάζομαι γίνεται όταν αποκτήσει κανείς παιδιά. Πραγματικά θέλω να κάνω παιδιά» δήλωσε ο ηθοποιός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Evans εκφράζει την θέληση να ξεκινήσει την δική του οικογένεια, αφού έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς πολλοί συμπρωταγωνιστές του στις ταινίες της Marvel απέκτησαν παιδιά κατά την πολύχρονη συνεργασία τους και άλλαξε η ζωή τους.

Shutterstock / Matt Baron

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Chris Hemsworth, με τον οποίο έγιναν καλοί φίλοι και μάλιστα του φύλαξε τα παιδιά ένα βράδυ. Αυτή η εμπειρία φαίνεται πως ξύπνησε πατρικά ένστικτα στον Evans.

«Φτάνεις σε ένα σημείο που θέλεις το επόμενο πράγμα. Βλέπεις τόσο κόσμο που απλά είναι ευτυχισμένος και έχει υπέροχα παιδιά. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που ανυπομονείς να κάνεις. Δεν μπορείς να το πιέσεις, αλλά οπωσδήποτε βλέπω προς τα εκεί» είχε σχολιάσει ο Evans στο E! News το 2015.