Dwayne Johnson και Danny DeVito σε γαμο-μπελάδες στο Μεξικό

danny-devito-dwayne-Johnson
ΤΡΙΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες έκαναν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους για το νέο «Jumanji» και πήγαν ακάλεστοι σε μια γαμήλια δεξίωση.

Οι υποχρεώσεις για την προώθηση μιας μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής μπορεί να είναι πιεστικές για τους ηθοποιούς και έτσι ο Dwayne Johnson και ο Danny DeVito αποφάσισαν να χαλαρώσουν με ένα ποτό κάνοντας διάλειμμα από τις συνεντεύξεις για τη νέα ταινία «Jumanji» στο Μεξικό. Εκεί που απολάμβαναν την τεκίλα τους δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου, οι δύο ηθοποιοί παρατήρησαν πως είχε ξεκινήσει μια γαμήλια δεξίωση.

«Έχεις πάει ποτέ ακάλεστος σε γάμο;» ρώτησε ο DeVito τον Johnson, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά. «Πάμε ακάλεστοι σε ένα γάμο», πρότεινε ο DeVito. Αφού τσούγκρισαν τα ποτήρια τους, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να πάνε στην δεξίωση τραγουδώντας μάλιστα το «Unforgettable». Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία τους προκάλεσε τεράστια έκπληξη στο νεόνυμφο ζευγάρι και τους καλεσμένους.

«Δεν έχω πάει ποτέ ακάλεστος σε γάμο, αλλά με τον DeVito ήταν πραγματικά αξέχαστο. Πίναμε λίγη Teremana τεκίλα και απολαμβάναμε μαζί αυτό το ήσυχο ηλιοβασίλεμα στο Μεξικό μετά από μια μεγάλη εβδομάδα δουλεύοντας για το “Jumanji” όταν του ήρθε αυτή η ιδέα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Johnson στην ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να συγχαρεί ξανά το ζευγάρι, λέγοντας πως η δεξίωση ήταν «πραγματικά όμορφη και η αγάπη γύρω από το ζευγάρι του γάμου ήταν τόσο ισχυρή. Συγχαρητήρια στην όμορφη νύφη, Kristine, και τον όμορφο γαμπρό, Will».