Πρώτο teaser για το «νεανικό» spin-off του «The Walking Dead»

the-walking-dead
ΤΡΙΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η πρεμιέρα της νέας σειράς του AMC που τιτλοφορείται «World Beyond» έχει προγραμματιστεί για την προσεχή άνοιξη.

Μπορεί να έχει προαναγγελθεί η ολοκλήρωση του «The Walking Dead» σε δύο κύκλους, όμως το τηλεοπτικό δίκτυο AMC έχει ακόμα πολλά σχέδια για το franchise. Ανάμεσα σε αυτά είναι μια νέα spin-off σειρά με τίτλο «The Walking Dead: World Beyond» η οποία συνδέεται με τον χαρακτήρα του Andrew Lincoln, τον Rick Grimes.

Αυτή θα είναι ουσιαστικά η δεύτερη spin-off σειρά του franchise, μετά το «Fear The Walking Dead» το οποίο θα επιστρέψει στην μικρή οθόνη το 2020 για την έκτη σεζόν. Επικεφαλής του «World Beyond» που θα κάνει την πρεμιέρα του την άνοιξη του 2020 είναι ο Scott Gimple.

Η νέα σειρά επικεντρώνεται σε νεαρούς χαρακτήρες που μεγαλώνουν μέσα στον κόσμο των ζόμπι, με τους Aliyah Royale, Annet Mahendru, Nicolas Cantu και Hal Cumpston να αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στο «World Beyond» θα εμφανιστεί επίσης η μυστηριώδης ομάδα CRM, η οποία πήρε τον Grimes με ελικόπτερο στο φινάλε της περασμένης σεζόν του «The Walking Dead».

Στο καστ των «ενηλίκων» συμπεριλαμβάνονται η Julia Ormond – η οποία θα ενσαρκώσει την χαρισματική αρχηγό μιας «εξελιγμένης και ισχυρής δύναμης» – και η Natalie Gold, η οποία πρόσφατα εμφανίστηκε στο «Succession» του HBO.