Η Scarlett Johansson στηρίζει τον Woody Allen

scarlett-Johansson-woody-allen Marion Curtis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έστειλε μια απάντηση στην Mia Farrow και εξήγησε πως πιστεύει πως ο Αμερικάνος σκηνοθέτης είναι αθώος.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Scarlett Johansson έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την φιλία της με τον Woody Allen, τον οποίο και υποστήριξε. Η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε πως αγαπά και πιστεύει τον σκηνοθέτη, αλλά και πως έχουν συζητήσει τις σοβαρές κατηγορίες εναντίον του.

«Αγαπώ τον Woody, τον πιστεύω και θα δούλευα μαζί του οποιαδήποτε στιγμή. Βλέπω τον Woody όποτε μπορώ και έχουμε συζητήσει [για τις κατηγορίες εναντίον του] πολλές φορές. Ήμουν πολύ άμεση μαζί του και είναι πολύ άμεσος μαζί μου. Διατείνεται πως είναι αθώος και τον πιστεύω» είχε δηλώσει η Johansson. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δηλώσεις προκάλεσαν αντιδράσεις, ειδικά από την Dylan Farrow, η οποία έστειλε μια απάντηση.

Invision/AP/Shutterstock

«Αυτό που έχουμε μάθει τα τελευταία δύο χρόνια είναι πως πρέπει οπωσδήποτε να πιστεύουμε άνδρες αρπακτικά που διατείνονται πως είναι αθώοι χωρίς αμφιβολία. Η Scarlett έχει πολύ δρόμο ακόμα για να καταλάβει το θέμα που ισχυρίζεται ότι στηρίζει» σχολίασε χαρακτηριστικά η Farrow.

Σε μια νέα συνέντευξη για το Vanity Fair η Johansson προσπάθησε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για τις πρώτες δηλώσεις της. «Δεν ξέρω – έτσι νιώθω. Αυτή είναι η εμπειρία μου. Δεν ξέρω τίποτα περισσότερο από όσα ξέρεις κανείς άλλος. Βρίσκομαι κοντά στον Woody… είναι φίλος μου. Αλλά δεν έχω καμία άλλη αντίληψη πέραν της φιλίας μου με αυτόν» τόνισε η ηθοποιός.

Variety/Shutterstock / Michael Buckner

Στην συνέχεια η Johansson ρωτήθηκε για τις αντιδράσεις στην πρώτη συνέντευξη της, με την ίδια να απαντά ότι κατανοεί πως μπορούν να παρερμηνευτούν τα σχόλια της. «Καταλαβαίνω πως μπορούν να προκαλέσουν ορισμένους ανθρώπους. Αλλά επειδή πιστεύω τον φίλο μου δεν σημαίνει ότι δεν στηρίζω γυναίκες ή δεν πιστεύω γυναίκες. Νομίζω πως πρέπει να τα εξετάζεις κατά περίπτωση. Δεν μπορείς να κάνεις μια δήλωση που να τα καλύπτει όλα – δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η προσωπική μου θέση, έτσι νιώθω» κατέληξε η Johansson.