Η Kristen Bell για το άγχος και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει

kristen-bell Erik Pendzich
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πώς διαχειρίζεται το άγχος και την κατάθλιψη στην καθημερινότητά της.

Η Kristen Bell μπορεί να δίνει την εντύπωση πως η ζωή της είναι γεμάτη ευτυχία και χαρά, όμως, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν, για πολλά χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, όπως άγχος και κατάθλιψη.

Έχοντας πλέον βρει μια ισορροπία στη ζωή της, η Αμερικανίδα ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Today» για τα προβλήματά της, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να νιώθει ντροπή κανείς να μιλά για αυτά τα σημαντικά θέματα. Παράλληλα εξήγησε τα μέτρα που παίρνει όταν αντιλαμβάνεται πως δεν νιώθει καλά.

«Είμαι κάποια που παίρνει ένα φάρμακο για το άγχος και την κατάθλιψή της. Είμαι κάποια που πρέπει να εξετάζει το εαυτό της και ορισμένες φορές – όταν νιώθω πραγματικά πεσμένη – κάνω μια λίστα με όλα τα καλά και τα κακά πράγματα στη ζωή μου, για να δω εάν είναι η ψυχική κατάσταση μου ή εάν πράγματι έχουμε πρόβλημα» εξήγησε η Bell.

Στην συνέντευξή της η Bell εκθείασε τον σύζυγό της, Dax Shepard, καθώς ήταν ο πρώτος που την ενθάρρυνε να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει η ίδια, αφού έτσι μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει άλλους ανθρώπους. Όταν μάλιστα ο Shepard της έκανε τη σχετική πρόταση, η ίδια αναρωτήθηκε γιατί δεν τα έκανε τόσο καιρό από μόνη της.

«Με ρώτησε γιατί δεν μιλάω για το άγχος και την κατάθλιψή μου – ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι και αμέσως ένιωσα απίστευτα ανεύθυνη», δήλωσε χαρακτηριστικά η 39χρονη ηθοποιός. Έκτοτε η Bell συζητά στο podcast του συζύγου της, «The Armchair Expert», για τα προβλήματα ψυχικής υγείας, αλλά και την προσωπική ζωή της γενικότερα.