Ο Hugh Grant «ρίχνει το γάντι» στα trolls με τη φωτογραφία σύλληψής του το 1995

hugh-grant Matt Baron
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Ελπίζω να την βρείτε χρήσιμη, τώρα θα έχετε περισσότερο χρόνο να περάσετε με τη μανούλα» έγραψε ο ηθοποιός στο Twitter.

Ο Hugh Grant μοιράστηκε την φωτογραφία από την σύλληψή του με μια ιερόδουλη το 1995 για να προκαλέσει τα troll του διαδικτύου. Η φωτογραφία πάρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, μετά τη σύλληψή του με την Divine Brown για «ανάρμοστη συμπεριφορά» σε δημόσιο χώρο.

«Στα αγαπημένα μου troll. Ελπίζω να την βρείτε χρήσιμη. Τώρα θα έχετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε με τη μανούλα» έγραψε ο Βρετανός ηθοποιός στην ανάρτηση.

Η σύλληψη του Grant έγινε περίπου ένα χρόνο μετά την εμφάνισή του στο «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» που εκτόξευσε την καριέρα του. Ο ηθοποιός αργότερα απολογήθηκε για το γεγονός και σχολίασε πως το συμβάν ήταν μια στιγμή «τρέλας».

Η τότε σύντροφος του, Liz Hurley, έσπασε τη σιωπή της δύο μήνες μετά τη σύλληψη και δήλωσε πως ένιωσε «σαν να πυροβολήθηκε» όταν έμαθε για την απιστία του Grant με την ιερόδουλη. Ο Grant παραδέχτηκε την ενοχή του, πλήρωσε πρόστιμο 1.000 δολαρίων και παρακολούθησε ενημερωτικό πρόγραμμα για το AIDS.