Οι παραγωγοί του «No Time To Die» προσπάθησαν να τα βρουν με την Grace Jones

grace-jones
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Τζαμαϊκανή μουσικός και μοντέλο είχε εμφανιστεί στο «Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος» με τον Roger Moore.

Ο σκηνοθέτης του «No Time To Die» Cary Fukunaga παραδέχτηκε πως είχε προσπαθήσει να πείσει την Grace Jones να εμφανιστεί στην νέα περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ. Η Τζαμαϊκανή τραγουδίστρια και μοντέλο είχε εμφανιστεί ως May Day στο «Επιχείρηση Κινούμενος στόχος» με τον Roger Moore το 1985. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Jones θα ενσάρκωνε ξανά τον ίδιο χαρακτήρα ή κάποιον άλλο.

«Πήγα για καταδύσεις με την Grace Jones στα νερά μπροστά από το σπίτι του Ian Fleming όταν προσπαθούσα να την πείσω να εμφανιστεί στην ταινία» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης σε πρόσφατη συνέντευξη του για το Total Film. Παρά τις προσπάθειες του Fukunaga, η Jones ενδέχεται να μην εμφανιστεί τελικά στην ταινία.

Η May Day στο «Επιχείρηση Κινούμενος στόχος» δούλευε για τον χαρακτήρα του Chrisopher Walken, η οποία όμως ερωτεύεται τον Τζέιμς Μποντ και φαίνεται να πεθαίνει από μια έκρηξη.

Οι φήμες για μια cameo εμφάνιση της Jones στην νέα ταινία κυκλοφόρησαν τον περασμένο Ιούλιο μετά από μια ανάρτηση της ίδιας στο Instagram, όπου φωτογραφήθηκε σε μια παραλία της Τζαμάικα την εποχή που είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας. Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Jones τόνιζε πως σύντομα θα είχε σπουδαία νέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η Jones συμφώνησε με τους παραγωγούς και είχε εμφανιστεί στο σετ για τα γυρίσματα μιας σκηνής με τον Daniel Craig. Σύμφωνα όμως με τα ίδια δημοσιεύματα, η Jones έφυγε ξαφνικά από τα γυρίσματα όταν διαπίστωσε πως θα είχε ελάχιστα λόγια στην ταινία. Ο εκπρόσωπος της απέφυγε να σχολιάσει την είδηση.