Η ζωή μετά θάνατον κατά τους Ghostbusters

ghostbusters-afterlife
ΤΡΙΤΗ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Sigourney Weaver επιστρέφουν στο «Ghostbusters: Afterlife» που κυκλοφορεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από πολλά χρόνια φημών και ένα reboot που δίχασε, η παρέα των Ghostbusters θα βρεθεί ξανά μαζί για να αντιμετωπίσει μια νέα μεταφυσική απειλή. Την νέα ταινία που κυκλοφορεί το ερχόμενο καλοκαίρι σκηνοθετεί ο Jason Reitman – γιός του Ivan Reitman που σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες.

Στο νέο σίκουελ πρωταγωνιστούν οι Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace και Paul Rudd, ενώ από το «κλασικό» καστ των δύο πρώτων ταινιών επιστρέφουν στους ρόλους τους οι Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver και Annie Potts. Μεγάλος «απών» από το reunion της παρέας είναι ο Harold Ramis, ο οποίος πέθανε το 2014.

Όπως αποκαλύπτει το πρώτο τρέιλερ, μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο της παιδιά μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι στην Οκλαχόμα που κληρονόμησαν από τον παππού τους. Μετά από μια σειρά ανεξήγητων σεισμών, τα παιδιά ανακαλύπτουν την σχέση που έχουν με τους αυθεντικούς Ghostbusters και τις θρυλικές περιπέτειες τους που πλέον έχουν σχεδόν ξεχαστεί.

Σε αντίθεση με το reboot που σκηνοθέτησε ο Paul Feig το 2016, η ταινία του Reitman έχει άμεση σχέση με τις δύο πρώτες ταινίες και φιλοδοξεί να συνεχίσει στα χνάρια της, συνδυάζοντας το χιούμορ με την επιστημονική φαντασία.