Ο ευφάνταστος σκίουρος του Paul McCartney βάζει πλώρη για την οθόνη του Netflix

paul-mccartney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε συμφωνία με τον μπασίστα των Beatles για μια animated μεταφορά του παιδικού μυθιστορήματος του.

Το «High In The Clouds» που έγραψε ο Paul McCartney το 2005 πρόκειται να γίνει animated ταινία που θα κυκλοφορήσει μέσω του Netflix. Η παραγωγή της μεταφοράς του παιδικού μυθιστορήματος ξεκίνησε το 2013 και θα περιλαμβάνει νέα μουσική από τον μπασίστα των Beatles.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, ο υποψήφιος για Όσκαρ Timothy Reckhard θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ στο σενάριο θα βάλει την υπογραφή του ο Jon Crocker. Ο McCartney θα έχει ρόλο παραγωγού μαζί με τους Bob Shaye, Michael Lynne, Sidonie Dumas, Christophe Riandee, Nicolas Atlan, και Terry Kalagian.

REX/Shutterstock

Πρωταγωνιστής της ταινίας θα είναι ο ευφάνταστος σκίουρος Wirral, ο οποίος μπλέκει με μια συμμορία έφηβων σκίουρων που ζουν ψηλά στα σύννεφα, όταν άθελα του προκαλεί τον τυραννικό αρχηγό του δάσους, την κουκουβάγια Gretsch, η οποία κλέβει την φωνή όποιου τολμήσει να την επισκιάσει.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix. Συμπληρώνουν μια ήδη εκπληκτική ομάδα με την [εταιρεία παραγωγής] Gaumont και δεν μπορούμε να φανταστούμε κανέναν καλύτερο για να συνεργαστούμε μαζί ώστε να φέρουμε την ταινία μας σε ένα παγκόσμιο κοινό. Πάντοτε μου άρεσαν οι animated ταινίες και αυτό είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο πάθους για μένα. Ανυπομονώ να το δει ο κόσμος» δήλωσε ο McCartney για την συμφωνία.