Φήμες για επιστροφή του Jim Carrey ως Ace Ventura

ace-ventura
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Η Warner συζητά με την εταιρεία παραγωγής των δύο πρώτων ταινιών και ο χολιγουντινανός αστέρας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για νέο σίκουελ.

Ο Jim Carrey καταξιώθηκε την δεκαετία του 1990 ως κωμικός ηθοποιός και στην συνέχεια ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο σε μια σειρά δραματικών ταινιών, αφήνωντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε κοινό και κριτικούς. Σύμφωνα με πηγές του Χόλυγουντ, ο 57χρονος ηθοποιός ενδιαφέρεται να επιστρέψει σε έναν από τους ρόλους που τον καθιέρωσαν, αυτόν του Ace Ventura.

Τα σχετικά άρθρα αναφέρουν πως η Morgan Creek Productions που ανέλαβε την παραγωγή των δύο πρώτων ταινιών «Ace Ventura» βρίσκεται σε συζητήσεις με την Warner Brothers για ένα νέο σίκουελ, το οποίο ο Carrey βλέπει με καλό μάτι. Δεδομένου όμως ότι ο ηθοποιός αποφεύγει γενικότερα να επιστρέφει σε παλαιότερους ρόλους που έχει ερμηνεύσει, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μέχρι να επέλθει η σχετική συμφωνία.

Η πρώτη ταινία του Ace Ventura, το «Ντετέκτιβ ζώων» που σκηνοθέτησε ο Tom Shadyac, κυκλοφόρησε το 1994 και σημείωσε τεράστια επιτυχία στα box office. Την αμέσως επόμενη χρονιά ο Carrey πρωταγωνίστησε στο «Ντετέκτιβ ζώων 2: Χαμός στη ζούγκλα» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Steve Oedekerk.

Λίγο πριν την κυκλοφορία της δεύτερης ταινίας έκανε την πρεμιέρα της στην μικρή οθόνη μια animated σειρά όπου ο Michael Daingerfield δάνεισε την φωνή του στον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Η σειρά έκανε ένα διάλειμμα μετά τον δεύτερο κύκλο και ολοκληρώθηκε το 2000 με την τρίτη σεζόν.

Τελευταία εμφάνιση του Ace Ventura ήταν στην πρίκουελ τηλεταινία «Ace Ventura Jr.: Ντετέκτιβ ζώων» του David Mickey Evans, με τον Josh Flitter να ερμηνεύει τον ήρωα σε εφηβική ηλικία. Έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει ορισμένες φήμες για μια νέα επιστροφή του χαρακτήρα, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο.