Βρέθηκε ο νέος ήρωας για το reboot του «Μόνος στο σπίτι»

archie-yates Evan Agostini
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Archie Yates του «Jojo Rabbit» αναλαμβάνει τον ρόλο του νεαρού πρωταγωνιστή στην νέα ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Dan Mazer.

Τον περασμένο Αύγουστο η Disney ανακοίνωσε τα σχέδια της για ένα reboot του «Μόνο στο σπίτι». Η είδηση προκάλεσε αίσθηση, με τον πρώην πρωταγωνιστή του franchise Macaulay Culkin να ανακοινώνει με μια δόση σαρκασμού πως είναι «έτοιμος» να επιστρέψει στον ρόλο, αρκεί να τον πάρουν τηλέφωνο.

Όπως φαίνεται η Disney δεν θα χρειαστεί τις υπηρεσίες του Culkin, καθώς έχει ήδη βρει τον νέο ήρωα για το reboot, τον Archie Yates που πρωταγωνιστεί στο «Jojo Rabbit» του Taika Waititi. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Variety, οι παραγωγοί της ταινίας έχουν έρθει επίσης σε συμφωνία με τον Rob Delaney και την Ellie Kemper.

Οι πληροφορίες σχετικά με τους ρόλους που θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί αλλά και την πλοκή της ταινίας παραμένουν συγκεχυμένες. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ταινίες του franchise, ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας που θα ερμηνεύσει ο Yates δεν λέγεται Kevin McCallister.

Αντίστοιχα οι Delaney και Kemper αρχικά θα ενσάρκωναν τους γονείς του ήρωα, όμως οι τελευταίες φήμες αναφέρουν πως τελικά θα εμφανιστούν ως οι «κακοί» της ταινίας. Ως προς την υπόθεση της νέας ταινίας, ο χαρακτήρας του Yates έχει ξεμείνει σπίτι μόνος του και έχει στην κατοχή του ένα αντικείμενο που θέλουν οι δύο ενήλικες.

Σκηνοθέτης του reboot θα είναι ο Dan Mazer, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει το «Who Is America?» με τον Sacha Baron Cohen, ενώ το σενάριο θα φέρει την υπογραφή των Mikey Day και Streeter Seidell. Δεν έχει γίνει γνωστό η πρεμιέρα της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει ως παραγωγή της Fox μέσω της πλατφόρμας streaming Disney+.