Ο Jack Black καλοβλέπει την «πρόωρη συνταξιοδότηση»

Jack-black Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος μουσικός και ηθοποιός θέλει να ηχογραφήσει έναν ακόμα δίσκο Tenacious D και να γυρίσει άλλη μια ταινία πριν αποσυρθεί.

Ο Jack Black μπορεί να είναι μόλις 50 ετών, όμως έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται να αποσυρθεί από την ηθοποιία μετά την επόμενη ταινία του. Ο πρωταγωνιστής του νέου «Jumanji» αποκάλυψε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Balance πως ένας από τους κύριους λόγους που σκέφτεται μια «πρόωρη σύνταξη» είναι για να περνά περισσότερο χρόνο με την σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

«Έχω ακόμα έναν δίσκο με τους Tenacious D που θα ήθελα να κάνω. Ίσως άλλη μια ταινία. Κάπως διασκεδάζω με την ιδέα μιας πρόωρης σύνταξης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και μουσικός, για να συμπληρώσει με μια δόση σαρκασμού «ίσως όχι τόσο πρόωρη, είμαι 50».

Shutterstock / Photocarioca

Το τελευταίο άλμπουμ των Tenacious D με τίτλο «Post-Apocalypto» κυκλοφόρησε το 2018.

Παρά την πρόθεση του να αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος, ο Black εξήγησε πως δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις και ενδέχεται να αλλάξει τα σχέδια του, ειδικά «εάν εμφανιστεί ο Tarantino». Ο 50χρονος καλλιτέχνης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως ηθοποιός στην μικρή οθόνη, εφόσον τα γυρίσματα πραγματοποιούνται κοντά στο σπίτι του, για να μην είναι μακριά από την οικογένεια του.

Βεβαίως, ο Jack Black είναι γνωστός για την σαρκαστική προσέγγιση του στις συνεντεύξεις και συχνά υπερβάλλει για να διασκεδάσει με τους δημοσιογράφους. Έτσι λοιπόν δεν είναι ξεκάθαρο κατά πόσο ο ίδιος όντως θέλει να αποσυρθεί από την ηθοποιία, αφού στην ίδια συνέντευξη ο Black ομολογεί πως δεν συνηθίζει να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια.