Ο Leonardo DiCaprio «νιώθει αηδία» όταν συνάδελφοι του παραπονιούνται για το Χόλυγουντ

-leodicaprio-leodicaprio
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

«Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που κάνουμε αυτό που κάνουμε» τόνισε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο Leonardo DiCaprio πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο Deadline, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την «Επιστροφή» του Alejandro Gonzalez Iñárritu, χάρη στην οποία απέσπασε το Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου το 2016. Με αφορμή την ταινία, ο ηθοποιός εξέφρασε την αγανάκτηση του για τις «δυσκολίες» που θεωρούν ότι αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι τους στην βιομηχανία του κινηματογράφου.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με το γεγονός ότι ο Iñárritu δεν έχει σκηνοθετήσει άλλη ταινία έκτοτε. Ο DiCaprio απάντησε λέγοντας πως ο σκηνοθέτης όντως δεν έχει γυρίσει κάποια ταινία από τότε, όμως οι δυο τους έχουν συζητήσει «ορισμένα πράγματα».

«Σχετικά με τις προετοιμασίες για αυτά τα σχέδια, δεν θα σας δικαιολογηθώ για τις δυσκολίες. Νιώθω αηδία όταν ακούω κόσμο να λέει πόσο δύσκολη είναι αυτή η βιομηχανία. Νιώθω αηδία γιατί είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που κάνουμε αυτό που κάνουμε» δήλωσε στην συνέχεια, αφήνοντας έτσι ανοιχτά το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συνεργασίας.

Αναφορικά με την ερμηνεία του στην «Επιστροφή», ο DiCaprio επανέλαβε προηγούμενες δηλώσεις τους, χαρακτηρίζοντας τα γυρίσματα της δραματικής ταινίας ως μια «εξουθενωτική εμπειρία».