Kevin Spacey: «Έχω κάνει ορισμένες αλλαγές στη ζωή μου»

kevin-spacey Lev Radin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης επέστρεψε με ένα νέο βίντεο ως Frank Underwood.

Ο Kevin Spacey έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για τα Χριστούγεννα όπου ερμηνεύει τον ρόλο του Frank Underwood, του χαρακτήρα του στο «House Of Cards». Στο βίντεο ο Spacey ισχυρίζεται πως έχει κάνει αλλαγές στην ζωή του ενώ παράλληλα παροτρύνει το κοινό να «σκοτώσει» τους επικριτές του «με καλοσύνη».

«Δεν πιστέψατε πραγματικά πως θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, σωστά; Ήταν μια σχετικά καλή χρονιά και είμαι ευγνώμων που έχω την υγεία μου ξανά. Υπό αυτό το φως, έχω κάνει ορισμένες αλλαγές στην ζωή μου και θα ήθελα να σας καλέσω να με συντροφεύσετε» αναφέρει ο Spacey στο βίντεο.

Συνεχίζοντας, ο 60χρονος ηθοποιός εξηγεί πως το 2020 θέλει να δει «περισσότερο καλό σε αυτόν τον κόσμο», ενώ τονίζει πως «την επόμενη φορά που κάποιος σας κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να βγείτε στην αντεπίθεση. Μπορείτε όμως να διατηρείστε την ψυχραιμία σας και να κάνετε κάτι απροσδόκητο – μπορείτε να τους σκοτώσετε με καλοσύνη».

Shutterstock / Yannik Bikker

Πρόκειται για το δεύτερο βίντεο του Spacey όπου ενσαρκώνει τον Frank Underwood μετά την απόλυση του από την σειρά «House Of Cards». Στο πρώτο βίντεο που κυκλοφόρησε πέρσι τον Δεκέμβριο, ο ηθοποιός υπογράμμισε πως ο κόσμος «σύντομα θα γνωρίζει όλη την αλήθεια», το οποίοι πολλοί θεωρούν πως είναι αναφορά στις σοβαρές κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης που αντιμετωπίζει σε ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία.

Μετά την τεράστια έκταση που πήραν οι καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά, ο Spacey έχει διατηρήσει χαμηλό προφίλ και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Μοναδική εξαίρεση – πέραν των χριστουγεννιάτικων βίντεο του ως Frank Underwood – ήταν μια εμφάνιση-έκπληξη στην Ρώμη, όπου απήγγειλε ποίηση.