Καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο «έκοψε» τον Donald Trump από το «Μόνος στο σπίτι 2»

home-alone-2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Εκπρόσωπος του καναλιού διαψεύδει τις φήμες ότι η σκηνή με τον Αμερικάνο πρόεδρο αφαιρέθηκε για πολιτικούς λόγους.

Λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του Donald Trump σχετικά με την cameo εμφάνιση του στο «Μόνος στο σπίτι 2», ένα καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο «έκοψε» την συγκεκριμένη σκηνή από την προβολή της ταινίας ανήμερα των Χριστουγέννων.

Εκπρόσωπος του καναδικού καναλιού CBC αρνήθηκε σε δηλώσεις του τις φήμες πως η σκηνή με τον Trump κόπηκε για «πολιτικούς λόγους» και σχολίασε πως το μοντάζ έγινε για χωρέσουν οι προγραμματισμένες διαφημίσεις.

Όπως έχουν αποκαλύψει στο παρελθόν ο Matt Damon και ο Chris O’Donnell, ο Αμερικάνος πρόεδρος εμφανίστηκε στην συνέχεια της κλασικής χριστουγεννιάτικης ταινίας με αντάλλαγμα την άδεια στους παραγωγούς να γυρίσουν τμήματα της ταινίας στο ξενοδοχείο του.

Την περασμένη Τρίτη, παραμονή Χριστουγέννων, ο Trump αναφέρθηκε στην ταινία σε μήνυμα του στις αμερικάνικες ένοπλες δυνάμεις. Όταν ρωτήθηκε εάν το «Μόνος στο σπίτι 2» είναι αγαπημένη του ταινία, ο Αμερικάνος πρόεδρος απάντησε πως «πολύς κόσμος την αναφέρει κάθε χρόνο, ειδικά γύρω στα Χριστούγεννα. Λένε, ειδικά τα νεαρά παιδιά, πως με είδαν στην ταινία. Δεν με βλέπουν στην τηλεόραση όπως με βλέπουν στην ταινία».

«Για να το θέσω κομψά, ήμουν λίγο νεότερος. Ήταν μεγάλη τιμή που την έκανα. Προφανώς κατέληξε να γίνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη επιτυχία – μια από τις μεγαλύτερες. Οπότε ήταν μεγάλη τιμή που συμμετείχα σε κάτι σαν αυτό. Πάντα αρέσει στον κόσμο να βλέπει επιτυχίες» δήλωσε στην συνέχεια ο Trump.