Ο Ryan Reynolds επιβεβαίωσε τα σχέδια για μια τρίτη ταινία του Deadpool

deadpool
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Μένει να φανεί κατά πόσο η βία και το καυστικό χιούμορ του Merc With A Mouth θα διατηρηθούν από την Disney στο νέο σίκουελ.

Η εξαγορά της Fox από την Disney στις αρχές του 2019 είχε ως αποτέλεσμα ορισμένα franchises της Marvel Comics να «επιστρέψουν σπίτι τους», όπως οι X-Men και Fantastic Four. Αν και τα σχέδια της Disney για τον Wolverine, τον Professor X και την οικογένεια Richards παραμένουν άγνωστα, ένας από τους φίλους τους, ο Deadpool, αναμένεται να επιστρέψει σύντομα.

Η αποκάλυψη σχετικά με την τρίτη solo ταινία του αθυρόστομου αντιήρωα έγινε από τον ηθοποιό που τον ενσαρκώνει στην μεγάλη οθόνη, τον Ryan Reynolds, σε πρόσφατη εμφάνιση του στην εκπομπή «Live With Kelly & Ryan».

Shutterstock / JStone

Ο Ryan Reynolds υπήρξε καταλυτικός στην επιτυχία του Deadpool.

Εκεί ο  43χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε πως «όλη η ομάδα» εργάζεται πάνω στο σίκουελ, δηλαδή ο ίδιος με τους σεναριογράφους των δύο πρώτων ταινιών, Rhett Reese και Paul Wernick. Δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του σκηνοθέτη που θα διαδεχτεί τους Tim Miller και David Leitch, ούτε ποια μέλη του καστ θα επιστρέψουν.

Ο Reynolds απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία για τον σχεδιασμό της νέας ταινίας, όπως το εάν και πως ο Deadpool θα «ενσωματωθεί» στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Με τα ταξίδια στον χρόνο και τις παράλληλες διαστάσεις να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στα κόμικ και τις ταινίες των Εκδικητών, λογικά δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον Reynolds και τους σεναριογράφους.

Η Fox έδωσε ένα «preview» ενός λιγότερου βίαιου και αθυρόστομου Deadpool στην ειδική εκδοχή της δεύτερης ταινίας, το «Once Upon A Deadpool».

Ίσως όμως η μεγαλύτερη ανησυχία για τους οπαδούς του «Merc With A Mouth» είναι το κατά πόσο θα διατηρηθεί το καυστικό (και ακατάλληλο για ανηλίκους) χιούμορ του Deadpool. Η Disney άλλωστε είναι ιδιαίτερα προσεκτική και συντηρητική με το περιεχόμενο των παραγωγών της, ώστε να μπορεί να απευθύνεται στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό.

Πριν την εξαγορά της Fox τον Μάρτιο, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Bob Iger είχε αναφερθεί στις συγκεκριμένες ανησυχίες και σχολίασε πως «υπάρχει αρκετός χώρος» για τα franchise της Fox να συνεχίσουν «χωρίς σημαντική επιρροή από την Disney σχετικά με την φύση του υλικού».