Παραλίγο να πεθάνει ο Zac Efron στα γυρίσματα του «Killing Zac Efron»

zac-efron Tinseltown
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Ο Αμερικάνος ηθοποιός νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες μετά από σοβαρή βακτηριαδιακή λοίμωξη που κόλλησε στην ζούγκλα της Νέας Γουινέας.

Τα φετινά Χριστούγεννα ήταν επεισοδιακά για τον Zac Efron, καθώς προσεβλήθη από σοβαρή βακτηριδιακή λοίμωξη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέα του ριάλιτι εκπομπής με τίτλο «Killing Zac Effron».

Ο 32χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, όπου νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες και στην συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στην Αμερική για τις γιορτές.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ασθένεια του Efron ή το κατά πόσο επηρέασε την παραγωγή της σειράς.

Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο Αμερικάνος ηθοποιός σχολίασε πως «συνήρθε γρήγορα» και ότι πέρασε «τρεις απίστευτες εβδομάδες» για τα γυρίσματα της σειράς, ενώ ευχαρίστησε τους followers του για τις ευχές και το ενδιαφέρον τους.

Στην νέα σειρά που θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας Quibi, ο Efron προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε μια ζούγκλα για 21 μέρες, έχοντας στην διάθεση του μονάχα τον βασικό εξοπλισμό και έναν εκπαιδευμένο οδηγό επιβίωσης.