Ο τρόμος επιστρέφει στο «Ένα ήσυχο μέρος 2»

a-quiet-place-part-ii
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας που σκηνοθετεί ο John Krasinksi με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt.

Η Emily Blunt θα επιστρέψει στην αμερικάνικη επαρχία για να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον εξωγήινο τρόμο στο σίκουελ του «Ένα ήσυχο μέρος» που σκηνοθέτησε ο σύζυγος της John Krasinski το 2018. Οι παραγωγοί της νέας ταινίας που κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Μάρτιο έδωσαν στην δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ.

Όπως και η πρώτη ταινία, έτσι και η συνέχεια διαδραματίζεται σε μια post-apocalyptic Αμερική, όπου μια οικογένεια προσπαθεί να προστατευτεί από εξωγήινους που είναι ευαίσθητοι στον ήχο. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι αναγκάζονται να επικοινωνήσουν στην νοηματική γλώσσα ώστε να αποφύγουν τον εντοπισμό.

Το νέο τρέιλερ ξεκινά με ματιά στην ημέρα που πραγματοποιήθηκε η εξωγήινη εισβολή και συνεχίζει με ένα flashback στα τραγικά γεγονότα που σημάδεψαν το φινάλε της πρώτης ταινίας.

Ο χαρακτήρας της Blunt επιστρέφει μαζί με τα παιδιά της που ενσαρκώνουν η Millicent Simmonds και ο Noah Jupe, αλλά και τον νεογέννητο γιο της τον οποίο κρύβει σε μια βαλίτσα για να τον προστατέψει. Στην συνέχεια εμφανίζονται επίσης ο υποψήφιος για Όσκαρ Djimon Hounsou, αλλά και ο πρωταγωνιστής του «Peaky Blinders» Cillian Murphy.

Η πρώτη ταινία άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε κριτικούς και κοινό για την ατμόσφαιρα και την σκηνοθεσία του Krasinksi. Το «Ένα ήσυχο μέρος» ήταν υποψήφιο για το Όσκαρ καλύτερου ήχου και την Χρυσή Σφαίρα για καλύτερη μουσική, ενώ τα έσοδα της ταινίας υπολογίζονται στα 340,9 εκατομμύρια δολάρια.