Κομβική χρονιά το 2020 για το Netflix

netflix-laptop-streaming
ΤΡΙΤΗ, 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η πλατφόρμα streaming θα επιστρατεύσει Taylor Swift, Will Farrell, David Fincher και Spike Lee για να αντιμετωπίσει Disney και Apple.

Το 2020 αναμένεται να είναι μια ιδιαίτερα θερμή χρονιά στον χώρο του streaming, καθώς ο πάλαι ποτέ ηγέτης του χώρου, το Netflix, θα έχει να αντιμετωπίσει πολλούς ισχυρούς ανταγωνιστές. Η Disney και Apple έχουν καταφέρει να αποσπάσει τις υπογραφές πολλών μεγάλων αστέρων και έχουν φιλόδοξα σχέδια να εκτοπίσουν το Netflix από την κορυφή των προτιμήσεων του κοινού.

Shutterstock

Έχοντας ήδη πάρει μια γεύση από τον ανταγωνισμό που θα γίνει ολοένα και πιο έντονος τους επόμενους μήνες, το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες για πολλές νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν μέσω της πλατφόρμας του το 2020.

Shutterstock / A.PAES

Ανάμεσα σε αυτά είναι το ντοκιμαντέρ «Miss Americana» για την μοναδική πορεία της Taylor Swift στον χώρο της μουσικής, καθώς και η σατυρική κωμωδία του Will Ferrell με θέμα τον λαμπερό και κιτς κόσμο της Eurovision. Ο Armie Hammer και η Lily James θα πρωταγωνιστήσουν σε μια νέα μεταφορά του μυθιστορήματος «Ρεβέκκα» της Daphne du Maurier.

Shutterstock / Denis Makarenko

Το «The Old Guard» της Gina Prince-Bythewood με τις Charlize Theron και Kiki Layne επικεντρώνεται σε μια ομάδα αθάνατων μισθοφόρων που πρέπει να πολεμήσουν μαζί όταν εμφανίζεται ένας νέος αθάνατος και αποκαλύπτονται οι εξωπραγματικές δυνάμεις τους. Ο David Fincher σκηνοθετεί με το «Mank» με τους Gary Oldman, Amanda Seyfried, Charles Dance και Lily Collins, το οποίο εξιστορεί το παρασκήνιο γύρω από την συγγραφή του «Πολίτη Κέιν».

Shutterstock / Shawn Goldberg

Σύμφωνα με το Netflix ο Spike Lee έχει συγκεντρώσει ένα εξαιρετικό καστ στο «Da 5 Bloods» που ακολουθεί τέσσερεις Αφροαμερικανούς βετεράνους του Βιετνάμ που αναζητούν την σωρό του λοχία τους και έναν κρυμμένο θησαυρό. Η Lana Condor και ο Noah Centineo πρωταγωνιστούν στο «To All The Boys: P.S. I Still Love You», την πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Προς όλα τα αγόρια που αγάπησα» που σκηνοθετεί ο Michael Fimognari.

Shutterstock / Andrea Raffin

Ξεχωρίζουν επίσης το «I’m Thinking Of Ending Things» του Charlie Kaufman με τους Jesse Plemons, Jessie Buckley, Toni Collette και David Thewlis που συνδυάζει στοιχεία road trip, έντασης και ψυχολογικού τρόμου, αλλά και η μεταφορά του «All The Bright Places» της Jennifer Niven με τους Elle Fanning και Justice Smith, το οποίο αφηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων που γνωρίζονται και ο ένας αλλάζει την ζωή του άλλου για πάντα.

Shutterstock / JStone

Η Dee Rees σκηνοθετεί την Anne Hathaway στο δράμα «The Last Thing He Wanted», όπου παίζει τον ρόλο μιας έμπειρης δημοσιογράφου που άθελα της γίνεται πρωταγωνίστρια στην ιστορία που προσπαθεί να καλύψει.