Νέα τηλεοπτική σειρά της Michelle Obama μέσω Instagram

michelle-obama
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως η νέα σειρά θα εστιάσει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρωτοετείς φοιτητές.

Μετά την λήξη της προεδρικής θητείας του Barack Obama, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγος του Michelle Obama έχουν επικεντρωθεί στην παραγωγή ντοκιμαντέρ και την συγγραφή βιβλίων. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωση το πρώτο ντοκιμαντέρ του ζεύγους Obama για το Netflix, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε μια νέα σειρά που θα προβληθεί μέσω του Instagram TV.

Η νέα σειρά με τίτλο «A Year Of Firsts» αποτελείται από έξι επεισόδια και ακολουθεί την διαδρομή τεσσάρων πρωτοετών φοιτητών. Στόχος της σειράς είναι να προσφέρει μια ρεαλιστική ματιά στην σύγχρονη φοιτητική ζωή, τόσο με τα θετικά όσο και τα αρνητικά της. Όπως εξήγησε στην ανακοίνωση της στο Instagram, οι τέσσερις φοιτητές «χρειάστηκε να ξεπεράσουν τεράστιες προκλήσεις για να φτάσουν εκεί που βρίσκονται».

«Ως φοιτήτρια πρώτης γενιάς [στην οικογένεια μου] η ίδια, γνωρίζω πόσο τρομακτικό μπορεί να είναι να προσπαθεί κανείς να περιηγηθεί σε ένα νέο μέρος και να κάνει νέους φίλους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι και ποιος θέλει να είναι» τόνισε η Michelle Obama.

Συνεχίζοντας η Obama σχολίασε πως το  «A Year Of Firsts» φιλοδοξεί να αναδείξει πολλά επίκαιρα και διαχρονικά θέματα που απασχολούν τους φοιτητές, όπως το ακαδημαϊκό άγχος, τις οικονομικές και κοινωνικές πτυχές της φοιτητικής ζωής, αλλά και την διαχείριση προβλημάτων σωματικής και ψυχικής υγείας κατά την φοίτηση.

Shutterstock / JStone

Η νέα σειρά της Michelle Obama αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της μέσα στον Ιανουάριο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.