Ο Adam Sandler κοιτά προς τα Όσκαρ και απαντά στους επικριτές του

adam-sandler Lev Radin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Έχω μονάχα δύο λέξεις να σας πω: είστε κακοί» δήλωσε, αναγνωρίζοντας παράλληλα το ταλέντο των αδελφών Safdie.

Έχοντας καθιερωθεί ως ηθοποιός τις δεκαετίες του 1990 και 2000 σε κωμωδίες της εποχής, ο Adam Sandler «δυσκολεύτηκε» αρκετά για να αναγνωριστεί το ταλέντο του. Μετά από μια σειρά αμφιλεγόμενων (αλλά πετυχημένων) κωμωδιών για το Netflix, ο Sandler πρωταγωνιστεί στο δράμα «Άκοπο Διαμάντι» των Benny και Josh Safdie.

Η νέα ταινία του Sandler, η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στις αίθουσες και στην πλατφόρμα του Netflix στις 31 Ιανουαρίου, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτικούς, με πολλούς μάλιστα να θεωρούν ότι ο ηθοποιός αξίζει (τουλάχιστον) μια υποψηφιότητα στα φετινά Όσκαρ για την ερμηνεία του.

Invision/AP / Chris Pizzello

Ο Adam Sandler τόνισε πως δεν μπορεί να ευχαριστήσει αρκετά τους Benny και Josh Safdie για την συνεργασία τους.

Ο Sandler εμφανίστηκε σε πρόσφατη εκδήλωση του New York Film Critics Circle αναλάβει να παρουσιάσει τους σκηνοθέτες της νέας ταινίας του και πήρε την ευκαιρία για να δώσει μια «απάντηση» στους επικριτές του και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

«Όλοι εσείς οι κριτικοί, ξέρω τι έχετε πει για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι εντάξει. Έχω μονάχα δύο λέξεις να σας πω: είστε κακοί! Δεν μπορώ να ευχαριστώ αρκετά αυτούς τους τύπους που έκαναν τους κριτικούς να πουν κάτι καλό για μένα, για πρώτη φορά μετά 30 καταραμένα χρόνια» δήλωσε επί σκηνής ο Sandler.

Netflix

Το «Άκοπο Διαμάντι» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 31 Ιανουαρίου.

Η συνέχεια του πεντάλεπτο μονόλογου του ηθοποιού ήταν ιδιαίτερα καυστική και αυτοαναφορική, προκαλώντας ξέφρενο γέλιο στους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, όπως τον Martin Scorsese και τον Bong Joon Ho.

«Όσο περισσότερο γνωρίζω τους Safdie, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι μοιάζουν. Και στους δυο αρέσει να γράφουν και να μοντάρουν ταινίες που σε κάνουν να στέλνεις μήνυμα στον ψυχολόγο σου, λέγοντας του “χρειάζομαι ένα ραντεβού άμεσα, βοήθησε με!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Sandler.