Reboot στο «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

saved-by-the-bell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez και Elizabeth Berkley επιστρέφουν ως ενήλικες πια στο σχολείο του Bayside.

Μετά το reunion της περασμένης χρονιάς που έγινε σε γαλλικό εστιατόριο, η παρέα του «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» ανανέωσε το ραντεβού της στην πλατφόρμα streaming Peacock του NBC για ένα reboot της κλασικής τηλεοπτικής σειράς των 90s.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter τρία μέλη του πρωτότυπου καστ έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέψουν στην νέα σειρά – ο Mark-Paul Gosselaar που ενσάρκωσε τον Zack Morris, ο Mario Lopez (A.C. Slater) και η Elizabeth Berkley (Jessica Spano). Το ίδιο άρθρο αναφέρει πως η Tiffani-Amber Thiessen (Kelly Kapowski) φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς, χωρίς όμως να έχει επέλθει οριστική συμφωνία.

NBC

Στο reboot της σειράς ο Zack Morris έχει εκλεγεί κυβερνήτης της Καλιφόρνια και αντιμετωπίζει δριμεία κριτική επειδή αναγκάστηκε να κλείσει σχολεία σε υποβαθμισμένες περιοχές. Τότε λοιπόν αποφασίζει να μεταφέρει τους μαθητές στα σχολεία με τις υψηλότερες επιδόσεις στην πολιτεία – συμπεριλαμβανομένου του Bayside High.

Στα νέα μέλη του καστ συμπεριλαμβάνεται η Josie Totah, η οποία θα παίξει τον ρόλο της Lexi, της όμορφης και δημοφιλούς μαζορέτας του σχολείο που είναι ο φόβος και ο τρόμος στους διαδρόμους του Bayside. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το καστ και την πρεμιέρα της σειράς αναμένονται να γίνουν γνωστές μετά την ετήσια παρουσίαση στους μετόχους της NBCUniversal στις 16 Ιανουαρίου.