Σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα του «Stranger Things 4»

stranger-things
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο τρίτος κύκλος της σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου του Netflix έληξε με ένα cliffhanger και η μοίρα του Hopper παραμένει άγνωστη.

Η Millie Bobby Brown αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου του «Stranger Things» έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν «σύντομα». Η Αμερικανίδα ηθοποιός που ενσαρκώνει την Eleven έκανε την σχετική αποκάλυψη στο Instagram, όταν ένας θαυμαστής της έκανε την σχετική ερώτηση.

«Σύντομα. Σίγουρα στις αρχές της χρονιάς και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά η 15χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς. Λαμβάνοντας υπόψη το πρόγραμμα παραγωγής των τριών πρώτων κύκλων, εικάζεται πως η πρεμιέρα του νέου κύκλου θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Netflix

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις οι δημιουργοί του «Stranger Things» έχουν δώσει ορισμένα στοιχεία για την πλοκή του τέταρτου κύκλου, χωρίς ωστόσο να μπαίνουν στις λεπτομέρειες. Η μοίρα του Hopper (David Harbour) παραμένει μυστήριο, αφού το τέλος της τρίτης σεζόν αφήνει να εννοηθεί πως ενδέχεται να επιστρέψει.

«Δεν ξέρουμε πολλά, αλλά ξέρουμε πολλές από τις μεγάλες, γενικές γραμμές. Στο τέλος της δεύτερης σεζόν ξέραμε για τον Billy. Ξέραμε πως οι Ρώσοι θα αναμειχθούν. Δεν ξέραμε για το εμπορικό κέντρο και άλλα, αλλά και πάλι, ξέρουμε τις γενικές γραμμές» δήλωσε ο Ross Duffer στο Entertainment Weekly.