Brad Pitt: «Είμαι νηφάλιος χάρη στον Bradley Cooper»

brad-pitt-bradley-cooper Lexie Moreland
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας παραδέχτηκε πως η σχέση που είχε αναπτύξει με το αλκοόλ ήταν «επιζήμια» για τον ίδιο.

Ο Brad Pitt αποκάλυψε πως κατάφερε να κόψει το αλκοόλ χάρη στη βοήθεια του φίλου και συναδέλφου του, Bradley Cooper. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τα προβλήματα αλκοολισμού που αντιμετώπισε σε πρόσφατη βράβευσή του από το National Board of Review.

«Σε ευχαριστώ Bradley. Ο Bradley απλά έβαλε την κόρη του να κοιμηθεί και μετά έτρεξε σε μένα. Είμαι νηφάλιος χάρη σε αυτό τον άνθρωπο και έκτοτε κάθε μέρα είναι πιο χαρούμενη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Pitt.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τις προκλήσεις στην προσωπική του ζωή, καθώς έχει χαρακτηρίσει τον εθισμό στο αλκοόλ ως «επιζήμια» στον εαυτό του, ενώ παραδέχτηκε πως αποτελούσε «διαφυγή» από τα προβλήματά του.

Invision/AP/Shutterstock / Evan Agostini

Ο ίδιος πάντως θεωρεί πως έχει αρχίσει να εκτιμά τα «λάθη» που έχει κάνει στη ζωή του, καθώς αποτελούν ευκαιρία για να μάθει από αυτά.

«Εκτιμώ εκείνα τα λάθη γιατί με έχουν οδηγήσει σε λίγη σοφία, το οποίο με την σειρά του με οδήγησε κάπου αλλού. Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο» σχολίασε ο Pitt.