Russell Crowe: «Μια κλιματική τραγωδία ξεδιπλώνεται στην Αυστραλία»

russell-crowe Denis Makarenko
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας εξέφρασε τους φόβους για τις πυρκαγιές και το μέλλον του πλανήτη κατά την βράβευση του στις Χρυσές Σφαίρες.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου τις τελευταίες εβδομάδες, με τις περιβαλλοντολογικές συνέπειες να είναι ανυπολόγιστες. Πολλοί αστέρες του θεάματος έχουν προσπαθήσει να αφυπνίσουν την κοινή γνώμη, καλώντας παράλληλα τους θαυμαστές τους να στηρίξουν τις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Ο Russell Crowe τιμήθηκε πρόσφατα στις Χρυσές Σφαίρες με την βραβείο καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική σειρά «The Loudest Voice». Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην επίσημη εκδήλωση, έστειλε ένα μήνυμα το οποίο διάβασε η Jennifer Aniston.

Shutterstock

«Μην γελιέστε, η τραγωδία που ξεδιπλώνεται στην Αυστραλία βασίζεται στην κλιματική αλλαγή. Χρειάζεται να δράσουμε βασισμένοι στην επιστήμη, να υιοθετήσει παγκόσμιο εργατικό δυναμικό μας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να σεβαστούμε τον πλανήτη μας για το μοναδικό και απίστευτο μέρος που είναι. Έτσι, όλοι θα έχουμε ένα μέλλον» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Crowe.