Η Billie Eilish θα ερμηνεύσει το τραγούδι του νέου James Bond

billie-eilish
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

« Είναι τεράστια τιμή να γράψεις και να τραγουδήσεις το τραγούδι μιας τόσο θρυλικής σειράς ταινιών» δήλωσε η Αμερικανίδα pop star.

Μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter, η Billie Eilish αποκάλυψε πως θα ερμηνεύσει το μουσικό θέμα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, το «No Time To Die». Η ταινία, η οποία θα είναι η τελευταία με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο.

«Η Billie έχει γράψει και θα ερμηνεύσει το μουσικό θέμα για την 25η ταινίας Τζέιμς Μποντ, το “No Time To Die”» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της. Η 18χρονη Eilish είναι και επίσημα η νεότερη καλλιτέχνιδα που τραγουδά το κεντρικό τραγούδι στο κινηματογραφικό franchise.

«Είναι υπέροχα που συμμετέχω σε όλο αυτό με οποιαδήποτε τρόπο. Είναι τεράστια τιμή να γράψεις και να τραγουδήσεις το τραγούδι μιας τόσο θρυλικής σειράς ταινιών» δήλωσε η Eilish, συμπληρώνοντας πως ακόμα είναι έκπληκτη από την εξέλιξη.

Η ανακοίνωση ήρθε μετά από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για την συμμετοχή της Eilish, καθώς είχε μοιραστεί μια σειρά φωτογραφικών από τις ταινίες Τζέιμς Μποντ μέσω του Instagram Stories.