«Ανακουφισμένος» δηλώνει ο Adam Sandler που δεν θα είναι υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ

adam-sandler Arthur Mola
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο κωμικός ηθοποιός συνεχάρη τους συναδέλφους και σχολίασε πως πλέον μπορεί να σταματά να φορά κουστούμια.

Την Δευτέρα ανακοινώθηκαν οι αναλυτικά υποψηφιότητες για τα 92α βραβεία Όσκαρ, τα οποία θα απονεμηθούν στις 10 Φεβρουαρίου. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος η λίστα των υποψηφιοτήτων έχει συζητηθεί, με την περίπτωση του Adam Sandler να ξεχωρίζει.

Ο κωμικός ηθοποιός έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με την δραματική ερμηνεία του στο «Άκοπο Διαμάντι» των αδελφών Safdie και ο ίδιος έδωσε «αγώνα» ώστε να βρεθεί υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου. Τελικά όμως τα μέλη της Ακαδημίας δεν τον συμπεριέλαβαν την λίστα τους, όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα.

«Τα κακά νέα: η Ακαδημία δεν αγαπά τον Sandman. Τα καλά νέα: ο Sandman μπορεί να σταματήσει να φορά κουστούμια» έγραψε στο Twitter ο Adam Sandler, συγχαίροντας παράλληλα τους συναδέλφους του για τις υποψηφιότητες, ειδικά την Kathy Bates για την ερμηνεία της στο «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» και με την οποία συνεργάστηκε στο «Ο νεροκουβαλητής» το 1998.

Η Bates ευχαρίστησε θερμά τον Sandler για τις ευχές, υποδυόμενη στην απάντηση της τον χαρακτήρα της από τον «Νεροκουβαλητή». «Σε αγαπώ Bobby Boucher! Σε κλέψανε! Αλλά η Μαμά σε αγαπά! Έμαθα μια νέα λέξη της αστικής αργκό για σένα! Είσαι ο GOAT! Όχι αυτή που τρώμε στο σπίτι γιέ μου» έγραψε η Αμερικανίδα ηθοποιός.