Το 2022 θα κάνει πρεμιέρα το νέο πρίκουελ του «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο πρόεδρος του HBO έδωσε μερικά νέα στοιχεία για το «House Of The Dragon» που θα εξιστορεί τον εμφύλιο πόλεμο των Targaryen.

Τον περασμένο Οκτώβριο το HBO ανακοίνωσε πως ακύρωσε τα σχέδια του μια πρίκουελ σειρά στο «Game Of Thrones» με την Naomi Watts και την οποία είχε αναπτύξει η Jane Goldman σε συνεργασία με τον George R.R. Martin. Λίγο αργότερα όμως, το τηλεοπτικό δίκτυο αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει η παραγωγή για μια διαφορετική spin-off σειρά, η οποία θα είναι χρονικά πιο κοντά στα γεγονότα του «Game Of Thrones».

Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για την νέα σειρά που θα τιτλοφορείται «House Of The Dragon», όμως ο πρόεδρος του HBO Casey Bloys αποκάλυψε πως η πρεμιέρα της έχει προγραμματιστεί για το 2022. Η σειρά θα είναι βασισμένη στο «Φωτιά και αίμα» του Martin και πιο συγκεκριμένα κατά τον εμφύλιο πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ των Targaryen για τον έλεγχο των Επτά Βασιλείων, με τον Bloys να σχολιάζει πως αυτό θα βοηθήσει τους παραγωγούς και σεναριογράφους.

HBO

Παρά το γεγονός ότι στην νέα spin-off σειρά δεν θα εμφανίζονται γνώριμοι χαρακτήρες, θα διαδραματίζεται χρονικά πιο κοντά στο «Game Of Thrones» και έτσι οι θεατές θα μπορέσουν να μάθουν περισσότερα για τα γεγονότα και πρόσωπα που επηρέασαν την ιστορία στο Westeros.

«Το [ακυρωμένο πρίκουελ] ήταν 8.000 χρόνια πριν την τωρινή σειρά, οπότε χρειαζόταν μεγαλύτερη εφευρετικότητα. Ένα από τα προτερήματα του “House Of The Dragon” είναι πως υπήρχε ένα κείμενο από τον George και κάτι παραπάνω από ένα οδικό χάρτη» δήλωσε ο Bloys, συμπληρώνοντας πως η Goldman «χειρίστηκε όμορφα» μεν τις προκλήσεις στην δημιουργία ενός νέου κόσμου, όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.