Johnny Marr και Hans Zimmer θα γράψουν τη μουσική του «No Time To Die»

Johnny-marr-hans-zimmer JStone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι δύο μουσικοί έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για το soundtrack του «Inception» και του «The Amazing Spider-Man».

Μετά την συμφωνία με την Billie Eilish, οι παραγωγοί της 25ης ταινία του James Bond «No Time To Die» ανακοίνωσαν πως ο Johnny Marr θα συνεργαστεί με τον Hans Zimmer για να γράψουν μαζί το soundtrack της ταινίας.

«Μέρος της κληρονομιάς των ταινιών του Bond είναι η εμβληματική μουσική οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που θα φέρω την κιθάρα μου στο “No Time To Die”» δήλωσε ο πρώην κιθαρίστας των Smiths στο ΝΜΕ.

Starpix/Shutterstock / Dave Allocca

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μουσικοί συνεργάζονται, αφού στο παρελθόν έγραψαν μαζί μεταξύ άλλων την μουσική για το «Inception» και το «The Amazing Spider-Man». Ο Marr συχνά συνοδεύει τον Zimmer στις περιοδείες του, όμως τελευταία ο γιος του Nile τον αντικατέστησε στο live συγκρότημα του.

Το «No Time To Die» που σκηνοθετεί ο Cary Fukunaga θα αποτελέσει την τελευταία ταινία του Daniel Craig στον ρόλο του θρυλικού James Bond. Στην ταινία που κυκλοφορεί τον Απρίλιο εμφανίζονται δίπλα του οι Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris, Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Lashana Lynch και Rami Malek.