Οι Obama δείχνουν τον δρόμο στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

harry-meghan-markle
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Το Netflix θέλει να συνεργαστεί με τον πρίγκιπα και την δούκισσα του Σάσεξ μετά την απόσυρση τους από τα βασιλικά καθήκοντα.

Η απόφαση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντα τους αποτελεί κεντρικό θέμα συζήτησης στην Μεγάλη Βρετανία. Η πρόθεση του ζεύγους είναι να ανεξαρτητοποιηθεί οικονομικά από την βασιλική οικογένεια, κάτι το οποίο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών παραγόντων στον χώρο του θεάματος.

«Θέλουμε να κάνουνε ένα βήμα πίσω ως ανώτερα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να αποκτήσουμε οικονομική ανεξαρτησία, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση τους, συμπληρώνοντας πως «σκοπεύουμε τώρα να ισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε τα καθήκοντά μας στην βασίλισσα και την κοινοπολιτεία».

Shutterstock

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την νέα σχέση του Harry και της Markle με την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας δεν έχουν ξεκαθαριστεί, όμως το ζευγάρι φαίνεται πως είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του στον χώρο του θεάματος, ακολουθώντας το άκρως πετυχημένο παράδειγμα του Barack και της Michelle Obama, οι οποίοι υπέγραψαν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με το Netflix το 2018.

Ο chief content officer της πλατφόρμας streaming Ted Sarandos μάλιστα εξέφρασε το ενδιαφέρον για μια συνεργασία με το ζεύγος. Σε πρόσφατη εκδήλωση στο Λος Άντζελες ο Sarandon ρωτήθηκε ευθέως εάν έχει κάνει σκέψεις για μια συνεργασία, με τον ίδιο να απαντά «ασφαλώς, ποιος δεν θα ενδιαφερόταν;».

Shutterstock

Η δούκισσα του Σάσεξ και πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits» έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Disney για να δανείσει την φωνή της σε μελλοντική παραγωγή (με αντάλλαγμα μια δωρεά σε φιλανθρωπικό ίδρυμα), ενώ ο σύζυγος της έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Oprah Winfrey σε ένα ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία που θα προβληθεί στο Apple TV+.