Ρελάνς του Netflix με τον David Lynch

david-lynch Victor Dyomin
ΤΡΙΤΗ, 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η νέα ασπρόμαυρη ταινία μικρού μήκους «What Did Jack Do?» του Αμερικάνου σκηνοθέτη ανέβηκε στην πλατφόρμα streaming.

Η είσοδος πολλών νέων παικτών στον χώρο του streaming, όπως η Disney, η Apple και η Warner, έχει αυξήσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό και το Netflix έχει αποφασίσει να επενδύσει περίπου 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρωτότυπες παραγωγές για το 2020.

Ένας από τους κρυφούς (μέχρι τώρα) άσους στου μανίκι του Netflix είναι ο David Lynch, ο οποίος μοιράστηκε μια νέα του ταινία μικρού μήκους μέσω της πλατφόρμας, το «What Did Jack Do?», στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

Δείτε το «What Did Jack Do?» μέσω Netflix

Netflix

Σύμφωνα με την περιγραφή της ασπρόμαυρης ταινίας διάρκειας 17 λεπτών, ο Lynch ενσαρκώνει έναν αστυνομικό ο οποίος ανακρίνει τον Jack για έναν φόνο. Επειδή όμως ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο David Lynch, ο ύποπτος είναι μια μαϊμού που μιλά και το αποτέλεσμα είναι άκρως αλλόκοτο, σουρεαλιστικό και διασκεδαστικό, ενώ το φινάλε είναι συγκλονιστικό.

Netflix

Τα επόμενα σχέδια του Αμερικάνου σκηνοθέτη παραμένουν άγνωστα – φημολογείται πως ετοιμάζει μιανέα συνέχεια στο «Twin Peaks» – όπως και το εάν η συνεργασία του με το Netflix θα έχει συνέχεια. Αυτό που είναι πάντως ξεκάθαρο από το «What Did Jack Do?» είναι πως ο Lynch έχει ακόμα μια έντονη πειραματική διάθεση.