Quentin Tarantino: Μετά τη δέκατη ταινία, σειρά έχει η οικογένεια

quentin-tarantino Featureflash Photo Agency
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης μίλησε για τα σχέδια που έχει για την «τρίτη πράξη» στη ζωή του και τις φήμες για το μέλλον του.

Πολλά έχουν γραφτεί για την δέκατη ταινία που θα γυρίσει ο Quentin Tarantino, με την οποία προγραμματίζει να κλείσει τον κύκλο του ως σκηνοθέτης, αλλά και για τα επόμενα σχέδια του. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου, σκοπεύει να αφοσιωθεί στην οικογένεια του και την λογοτεχνία.

«Νιώθω πως αυτός είναι ο καιρός για την τρίτη πράξη [της ζωής μου] και να εστιάσω λίγο περισσότερο στην λογοτεχνία, το οποίο θα ήταν καλό ως νέος πατέρας και νέος σύζυγος. Δεν θα τράβαγα την οικογένεια μου στην Γερμανία, την Σρι Λάνκα ή όπου διαδραματίζεται η επόμενη ιστορία. Θα μπορώ να είμαι περισσότερο σπιτόγατος και λίγο περισσότερο άνθρωπος των γραμμάτων» εξήγησε ο σκηνοθέτης στο ABC News.

Στην συνέχεια ο Tarantino, του οποίου η ένατη ταινία έχει προταθεί για δέκα βραβεία Όσκαρ, μίλησε για το πώς η σκηνοθεσία είναι «υπόθεση των νέων» και ότι ο ίδιος πλέον νιώθει σαν ανήκει στην «παλαιά φρουρά».

Shutterstock / Ovidiu Hrubaru

Ο Quentin Tarantino και η Daniella Pick απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον περασμένο Αύγουστο.

Αναφορικά με την φημολογούμενη εμπλοκή του στην επόμενη ταινία «Star Trek», ο Tarantino σχολίασε πως αν και βρίσκει την ιδέα ενδιαφέρουσα και οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει το σχετικό σχεδιασμό, ο ίδιος δεν πιστεύει πως θα την σκηνοθετήσει.

«Είναι καλή ιδέα, πρέπει να την κάνουν οπωσδήποτε και μετά χαράς θα πάω τους δώσω ορισμένες σημειώσεις για την πρώτη ακατέργαστη εκδοχή» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.