Γιατί παραιτήθηκε ο Danny Boyle από το «No Time To Die»;

danny-boyle Denis Makarenko
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Οι παραγωγοί της 25ης ταινίας του James Bond μίλησαν για το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρηση του Βρετανού σκηνοθέτη.

Η 25η ταινία του James Bond, το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο μετά από αρκετές καθυστερήσεις και θα αποτελέσει την τελευταία περιπέτεια με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι παραγωγοί ήταν η αποχώρηση (λόγω «δημιουργικών διαφορών») του αρχικού σκηνοθέτη της ταινίας, Danny Boyle.

Σε μια νέα συνέντευξη της στο Variety η παραγωγός των ταινιών Barbara Broccoli μίλησε περισσότερο για την αποχώρηση του Βρετανού σκηνοθέτη, ο οποίος στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Cary Fukunaga.

«Δουλέψαμε καλά για ορισμένους μήνες, αλλά φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε για το τι είδους ταινία θέλαμε να γυρίσαμε και καταλήξαμε μαζί στο συμπέρασμα ότι δεν συμφωνούσαμε» δήλωσε χαρακτηριστικά η Broccoli.

«Οι ταινίες είναι αρκετά δύσκολο να γυριστούν όταν όλοι συμφωνούν. Όταν δεν βρίσκονται όλοι σε συμφωνία, τότε ουσιαστικά είναι αδύνατο» εξήγησε στην συνέχεια η παραγωγός, συμπληρώνοντας πως «το αναγνωρίσαμε αυτό και με σεβασμό αντιληφθήκαμε πως δεν θα δούλευε».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Boyle μίλησε στο The Playlist για τα σχέδια που είχε για την ταινία του James Bond, αποκαλύπτοντας πως κύρια πηγή έμπνευσης του ήταν τα πρωτότυπα μυθιστορήματα του Ian Fleming. Ο ίδιος ομολόγησε πως οι παραγωγοί διαφώνησαν με την προσέγγιση του, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν το συμβόλαιο τους.