«300: η άνοδος της αυτοκρατορίας»: δείτε το νέο τρέιλερ

300-i-anodos-tis-autokratorias-deite-to-neo-treiler-anodos-tis-autokratorias-deite-to-neo-treiler

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο Νόαμ Μούρο παίρνει τη σκυτάλη από τον Zακ Σνάιντερ, τον σκηνοθέτη του blockbuster «300» και αφήνει τη δική του σφραγίδα στη δεύτερη ταινία της σειράς, με τίτλο «300: η άνοδος της αυτοκρατορίας».

Ηρωισμοί και επικές σκηνές μάχης ανάμεσα στους Έλληνες και τους Πέρσες θα προβληθούν την ερχόμενη άνοιξη και στους ελληνικούς κινηματογράφους. Μια πρώτη εικόνα, μπορείτε να σχηματίσετε από το νέο τρέιλερ της φιλόδοξης αυτής παραγωγής.

Βασισμένο στο τελευταίο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Φρανκ Μίλλερ «Xerxes», το νέο κινηματογραφικό «κεφάλαιο» του έπους, μας οδηγεί και αυτή τη φορά μέσω της φωτογραφίας που θυμίζει κόμικς, σε ένα καινούργιο πεδίο μάχης – αυτή τη φορά στη θάλασσα – καθώς ο Έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής (Σάλιβαν Στέιπλετον) επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες και να εξαπολύσει μια επίθεση που πρόκειται να αλλάξει τον ρου της μάχης.

Ο Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυμελή στρατό του Ξέρξη – του θνητού που έγινε θεός – (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της αιμοδιψούς επικεφαλής του Περσικού Ναυτικού.

Πρωταγωνιστούν: Σάλιβαν Στέιπλετον, Έυα Γκριν, Λένα Χίντεϊ, Χανς Μάθεσον, Ροντρίγκο Σαντόρο. Σκηνοθεσία: Νόαμ Μούρο.

Πληροφορίες: «300: η άνοδος της αυτοκρατορίας» από τις 6 Μαρτίου 2014, σε 2D και 3D, Village Films.