Jack Nicholson: «Σκεφτόμαστε τον Kobe συνεχώς και θα μας λείψει»

Jack-nicholson-kobe-bryant
ΤΡΙΤΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έδωσε μια σπάνια συνέντευξη για τον χαμό του εμβληματικού μπασκετμπολίστα.

Ο τραγικός θάνατος του Kobe Bryant την περασμένη Κυριακή συγκλόνισε την κοινή γνώμη, σκορπώντας τεράστια θλίψη στον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος. Ανάμεσα στους πολλούς αστέρες που μίλησαν για τον θρυλικό αθλητή ήταν ο Jack Nicholson, ο οποίος έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στο CBSLA.

AP / Matt Slocum

«Η αντίδραση μου ήταν η ίδια όπως σε όλο το Λος Άντζελες. Εκεί που νομίζεις όλα είναι καλά, υπάρχει μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο. Είχα συνηθίσει τόσο πολύ να βλέπω και να μιλάω στον Kobe… που σε σκοτώνει. Είναι απλά ένα τραγικό γεγονός» σχολίασε για ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Shutterstock

Στην συνέχεια ο Nicholson μίλησε για την σχέση που είχε αναπτύξει με τον Bryant. «Τον κορόιδεψα την πρώτη φορά που τον γνώρισα. Ήταν στο Madison Square Garden στην Νέα Υόρκη και του προσέφερα μια μπάλα μπάσκετ και τον ρώτησε εάν ήθελε του δώσω ένα αυτόγραφο. Με κοιτούσε σαν να ήμουν τρελός» αποκάλυψε ο Nicholson, υπογραμμίζοντας πως «σίγουρα καταλάβαινε όλα τα αστεία».

Ως μεγάλος οπαδός των Los Angeles Lakers ο Nicholson είχε την ευκαιρία να τον θαυμάσει πολλές φορές και μάλιστα είχε βρει συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο για να απολαμβάνει καλύτερα το παιχνίδι του.

AP / Rick Bowmer

«Καθόμουν ακριβώς πίσω από το jump shot στου στην αριστερή πλευρά. Όταν σηκωνόταν [για σουτ] ήξερα από την πρώτη στιγμή εάν θα μπει» εξήγησε ο ηθοποιός συμπληρώνοντας πως «τον σκεφτόμαστε όλη την ώρα και θα μας λείψει».