Η Shannen Doherty δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο

shannen-doherty
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Η ζωή μας δεν σταματά τη στιγμή που θα λάβουμε εκείνη τη διάγνωση, έχουμε ακόμα να ζήσουμε» δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ.

Η Shannen Doherty αποκάλυψε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της πως δίνει μια νέα μάχη με τον καρκίνο. Η πρωταγωνίστρια του «90210» και «Charmed» εξήγησε πως έκανε την αποκάλυψη ότι έχει καρκίνο στο τέταρτο στάδιο καθώς η κατάσταση της υγείας της θα γινόταν γνωστή «σε λίγες μέρες ή μια εβδομάδα».

Shutterstock / Kathy Hutchins

«Ο καρκίνος μου επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ» δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Good Morning America» το πρωί της Τρίτης. Η Doherty έλαβε την διάγνωση πριν από ένα χρόνο και την κράτησε κρυφή. Όπως εξήγησε όμως, αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά καθώς η κατάσταση της υγείας της θα γινόταν γνωστή μέσω δικαστικών εγγράφων.

«Δεν νομίζω πως το έχω επεξεργαστεί» σχολίασε για την διάγνωση, συμπληρώνοντας πως «είναι ένα πικρό χάπι που πρέπει να καταπιώ με πολλούς τρόπους». Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού το 2015 και δύο χρόνια αργότερα ανακοίνωσε η ασθένεια βρισκόταν σε ύφεση.

Fox

Πριν από ένα χρόνο έμαθε πως ο καρκίνος επέστρεψε, όμως αποφάσισε να μην το ανακοινώσει και εστίασε στην παραγωγή του «BH90210». Σύμφωνα με την ίδια, η σειρά ήταν μια ευκαιρία για να τιμήσει την μνήμη του συμπρωταγωνιστή της στην original σειρά, Luke Perry, ο οποίος πέθανε τον Μάρτιο του 2019.

Παράλληλα η Doherty ήθελε να αποδείξει πως παρά την διάγνωση για καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, η ζωή δεν σταματά. «Ο κόσμος θα μπορεί να δει και να πει “Θεέ μου, αυτή μπορεί να δουλέψει και άλλοι άνθρωποι με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο μπορούν να δουλέψουν”. Η ζωή μας δεν σταματά τη στιγμή που θα λάβουμε εκείνη τη διάγνωση. Έχουμε ακόμα να ζήσουμε» τόνισε η 48χρονη ηθοποιός.