Ο Ashton Kutcher ξεπέρασε την Demi Moore χάρη στην «τηλεοπτική του οικογένεια»

two-and-a-half-men-half-men
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός αναγνώρισε την τεράστια στήριξη που έλαβε από τους συμπρωταγωνιστές του στο «Two and a Half Men».

Ο Ashton Kutcher αποκάλυψε πως κατάφερε να ξεπεράσει το διαζύγιο του από την Demi Moore χάρη στην «οικογένεια» του από την τηλεοπτική σειρά «Two and a Half Men». Ο Kutcher και η Moore χώρισαν το 2011 και ο Αμερικάνος ηθοποιός εμφανίστηκε στους τελευταίους τρεις κύκλους της σειράς του CBS, αντικαθιστώντας τον Charlie Sheen.

Στην εμφάνιση του στο podcast WTF με τον Marc Maron, ο Kutcher εκθείασε τους συμπρωταγωνιστές του στο «Two and a Half Men» και την στήριξη που του παρείχαν εκείνη την περίοδο.

«Πέρασα πολύ καλά εκεί. Πέρασα ένα διαζύγιο όταν έκανα την σειρά, το οποίο είναι ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε ο Αμερικάνος ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε.

Shutterstock

«Το να έχω μια οικογένεια [στο σετ] όταν περνούσα αυτή την διαδικασία… το χρειαζόμουν. Όλοι εκείνοι ήταν εκεί για μένα και με στήριξαν όταν περνούσα αυτά και ήταν εξωπραγματικό» εξήγησε ο Kutcher, συμπληρώνοντας πως είχε ενδοιασμούς να αναλάβει τον ρόλο του Walden Schmidt στη σειρά λόγω των παιδιών στο σπίτι και επειδή ήξερε «πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά» με την Moore.

«Ήθελα να δουλέψω πάνω σε αυτό με την Demi… Ήθελα να είμαι σπίτι περισσότερο και ήθελα να μπορώ να το σκεφτώ λίγο» σχολίασε ο 41χρονος αστέρας του Χόλυγουντ. Παρά τα προβλήματα στην σχέση του πλέον με την πρώην σύζυγο του, ο Kutcher τόνισε πως έχει «εξαιρετικές» σχέσεις με τις τρεις κόρες που απέκτησε η Moore με τον Bruce Willis.