Ο Βruce Willis βαρέθηκε τις ταινίες δράσης...

o-bruce-willis-barethike-tis-tainies-drasis

ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

O Βruce Willis βαρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες δράσης, όμως του αρέσουν οι υψηλές αμοιβές που παίρνει από αυτές…

Ο σταρ των ταινιών «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» δήλωσε χωρίς περιστροφές στο ισπανικό περιοδικό ΧLS, ότι οι εντυπωσιακές εκρήξεις αποτελούν πλέον για τον ίδιο ρουτίνα: «μια από τις πιο βαρετές πλευρές της δουλειάς μου είναι οι εκρήξεις. Όταν έχεις δει αρκετές, δεν είναι πλέον συναρπαστικές. Ξέρω ότι ένα μέρος του κοινού μου διασκεδάζει με αυτές, αλλά για να είμαι ειλικρινής, έχω λίγο βαρεθεί με αυτό τώρα».

Ο Bruce Willis, το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μια σειρά συνεντεύξεων για την προώθηση της νέας ταινίας του «Red 2» που δημιούργησαν αρνητικές εντυπώσεις, για τις αδιάφορες και σχεδόν μονολεκτικές απαντήσεις του.

Ωστόσο, η εξομολόγησή του στο ισπανικό περιοδικό που μεταφράστηκε στα αγγλικά από τη Mirror και κάνει το γύρο του διαδικτύου, είναι αρκετά αποκαλυπτική: «Είμαι πολύ ξεκάθαρος για το ποιος είμαι. Δουλεύω για όλα τα είδη ταινιών, αλλά οι ταινίες δράσης είναι αυτές που φέρνουν τα μεγαλύτερα έσοδα. Μου αρέσει να κερδίζω αρκετά χρήματα από αυτές, αλλά κάνω τα πάντα: μικρές, μεγάλες και μεσαίου μεγέθους παραγωγές, ακόμη και ταινίες επιστημονικής φαντασίας». Ο 58χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι «δεν είμαι κάποιος που ξοδεύει όλη την ημέρα του μετρώντας χαρτονομίσματα», αλλά ο συνάδελφός του Sylvester Stalone, έχει μάλλον διαφορετική άποψη… Ο Stalone στην ταινία του «Aναλώσιμοι 3» αντικατέστησε τον Bruce Willis με τον Harrison Ford, επειδή ο «πολύ σκληρός και στις οικονομικές διαπραγματεύσεις σταρ» του είχε ζητήσει ένα αστρονομικό ποσό για να συμμετάσχει. Οι φήμες αναφέρουν ότι ο Willis είχε διεκδικήσει ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε ημέρα γυρισμάτων…