«Kανένα ενδιαφέρον» της Liza Minnelli για το «Τζούντι» με τη Renée Zellweger

liza-minnelli Everett Collection
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Ελπίζω η Renée Zellweger να πέρασε καλά στα γυρίσματα» δήλωσε η ηθοποιός σχετικά με την βιογραφική ταινία για την μητέρα της.

Η Liza Minnelli τόνισε σε μια νέα συνέντευξη πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον να δει το «Τζούντι» που εξιστορεί τα τελευταία χρόνια της μητέρας της, Judy Garland. Το 2018 μάλιστα η θρυλική ηθοποιός διέψευσε φήμες που την ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Renée Zellweger για τον ρόλο της στην ταινία.

«Ποτέ δεν συνάντησα ή μίλησα στην Renée Zellweger. Δεν ξέρω πως ξεκίνησαν αυτές οι ιστορίες, αλλά δεν εγκρίνω ούτε στηρίζω με οποιονδήποτε τρόπο την επερχόμενη ταινία για την Judy Garland» είχα γράψει η Minelli στον λογαριασμό της στο Facebook.

Με αφορμή την βιογραφική ταινία του Rupert Goold που είναι υποψήφια για δύο Όσκαρ και την Zellweger να έχει ήδη βραβευτεί με μια Χρυσή Σφαίρα και ένα BAFTA για την ερμηνεία της, το Variety αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από την Minnelli για την μακρόχρονη καριέρα της στον χώρο του θεάματος.

Όπως όμως σημειώνει ο δημοσιογράφος στην αρχή της συνέντευξης, η θρυλική ηθοποιός ξεκαθάρισε πως δεν την ενδιαφέρει να δει ή να συζητήσει για το «Τζούντι». Η Minnelli αρκέστηκε μονάχα να εκφράσει την ευχή «να πέρασε καλά» η Zellweger στα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας.