Jon Peters: «Είμαι γεροξεκούτης που παντρεύτηκα την Pamela Anderson»

Jon-peters Jim Smeal
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο βετεράνος παραγωγός εξέφρασε τα «παράπονά» του για τον βραχύβιο γάμο του και άφησε αιχμές για την πρώην σύζυγό του.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Pamela Anderson και ο Jon Peters παντρεύτηκαν, όμως ο γάμος της χολιγουντιανής σταρ και του βετεράνου παραγωγού κράτησε μόλις 12 μέρες. Σε μια νέα συνέντευξη του στην New York Post, ο Peters μίλησε για τον βραχύβιο πέμπτο γάμο του και χαρακτήρισε τον εαυτό του «γεροξεκούτη».

Ο 74χρονος παραγωγός αποφάσισε να μιλήσει δημόσια όταν διάβασε ένα άρθρο που εκτιμούσε πως παντρεύτηκε «από καπρίτσιο» και ότι η Anderson τον άφησε επειδή προσπαθούσε να την «ελέγχει». Ο ίδιος ισχυρίζεται πως η Anderson του έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος.

«Περιττό να πω πως όταν μου έστειλε μήνυμα λέγοντας πως θέλει να με παντρευτεί ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αν και ήμουν αρραβωνιασμένος με κάποια άλλη και η γυναίκα μετακόμιζε. Τα παράτησα όλα για την Pam» εξήγησε ο Peters, συμπληρώνοντας πως η Anderson «είχε 200.000 δολάρια χρέη και κανέναν να τα πληρώσει, οπότε τα πλήρωσα και αυτό είναι το ευχαριστώ που εισπράττω».

Ο Peters έδωσε στην δημοσιότητα το «αυτονόητο», όπως το χαρακτήρισε, μήνυμα χωρισμού που έστειλε στην Anderson. «Οι τελευταίες εννέα μέρες ήταν ένα πανέμορφο φεστιβάλ αγάπης, αλλά ο γάμος με δικηγόρους, χρέη και [την νέα ιστοσελίδα lifestyle] Jazmin με έχει τρομάξει. Πίστευα πως θα ήταν διασκεδαστικό να χτίσουμε μαζί μια αυτοκρατορία, αλλά έκανα λάθος. Είμαι ένας απλός τύπος που αγαπά τα παιδιά του. Δεν θέλω να ταξιδεύω αεροπορικά από και προς τον Καναδά. Όσο όμορφο και να είναι εκείνο το μέρος, δεν μου αρέσει να ταξιδεύω. Λυπάμαι» έγραψε ο Peters.

Shutterstock / David Fisher

Συνεχίζοντας ο παραγωγός εξηγεί στο μήνυμα του πως δεν ένιωθε καλά με την ιδέα δικηγόρων να εξετάζουν την «οικονομική αυτοκρατορία που χτίζω τα τελευταία 50 χρόνια» ενώ παράλληλα αναφέρει πως θέλει να την βοηθήσει να ξεκινήσει μια «νέα καριέρα».

Κλείνοντας την συνέντευξη του, ο παραγωγός σχολίασε πως δέχτηκε την Anderson στην ζωή του «με ανοιχτές αγκάλες και αγάπη» από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε, ενώ απέρριψε τον ισχυρισμό πως ήθελε να την ελέγχει, λέγοντας πως πλήρωσε «χρέη της όταν ήταν άφραγκη και της αγόρασα μια εντελώς καινούρια γκαρνταρόμπα».

Shutterstock

Εκπρόσωπος της Anderson δήλωσε στην New York Post πως «οι ισχυρισμοί όχι μόνο είναι κατασκευασμένοι, αλλά είναι εξωφρενικοί. Παρά τις προσπάθειες του κ. Peters να προκαλέσει μια αντίδραση από την κα. Anderson, δεν έχει να σχολιάσει τίποτα και του εύχεται τα καλύτερα».