«Καταστροφική» η οντισιόν του Macaulay Culkin για το «Κάποτε… στο Χόλιγουντ»

macaulay-culkin Kathy Hutchins
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» ομολόγησε πως δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τον Quentin Tarantino στο δοκιμαστικό του.

Το βραβευμένο με δύο Όσκαρ «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» ξεχώρισε για το λαμπρό καστ του, στο οποίο συμμετείχαν πολλοί μεγάλοι και καλτ ηθοποιοί σε μικρούς ρόλους, όπως ο Al Pacino, ο Luke Perry και ο Kurt Russell. Η τεράστια επιτυχία της ταινίας είχε ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει ξανά στις αίθουσες με επιπλέον υλικό, ενώ ο ίδιος ο σκηνοθέτης έχει εκφράσει την θέληση του να εξερευνήσει περισσότερο τους χαρακτήρες που δημιούργησε.

Εφόσον ο Tarantino αποφασίσει να προχωρήσει με τα σχέδια του για μια spin-off τηλεοπτική σειρά, ο Macaulay Culkin θα έχει άλλη μια ευκαιρία να τον εντυπωσιάσει και να συνεργαστεί μαζί του. Όπως αποκάλυψε ο 39χρονος ηθοποιός σε μια νέα συνέντευξη στο Esquire, είχε περάσει από οντισιόν για το «Κάποτε... στο Χόλιγουντ», η οποία όμως ήταν «καταστροφική».

«Ήταν καταστροφική. Εγώ δεν θα με προσλάμβανα. Ούτως ή άλλως είμαι κακός στα δοκιμαστικά και αυτό ήταν το πρώτο μου δοκιμαστικό εδώ και οχτώ χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Culkin, αποφεύγοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ή να αποκαλύψει τον ρόλο για τον οποίο είχε περάσει οντισιόν.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Τελευταία ταινία του Culkin ήταν η κωμωδία «Changeland» που σκηνοθέτησε ο Seth Green με τους Breckin Meyer, Brenda Song, Randy Orton, Clare Grant, Kedar Williams-Stirling και Rose Williams. Τα τελευταία χρόνια ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο σπίτι» αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και εμφανίζεται σποραδικά σε ταινίες. Παράλληλα με τα πρώτα του βήματα στην μουσική, διατηρεί ένα χιουμοριστικό blog και podcast.

«Ο κόσμος υποθέτει πως είμαι τρελός, παράξενος ή κατεστραμμένος. Περίεργος. Μέχρι πριν ένα δυο χρόνια, δεν ήμουν εκεί έξω καθόλου, οπότε μπορώ να το καταλάβω. Μπορεί όλοι λοιπόν να σταματήσετε να συμπεριφέρεστε τόσο έκπληκτοι που είμαι σχετικά καλά προσαρμοσμένος» κατέληξε ο Culkin.